Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowe Świecenie Gm <Endorian>

naxch

Czy te świecenie ci się podoba?  

101 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy te ?wiecenie ci si? podoba?

• Tak
      64
    • Wola?bym/Wola?abym inny kolor
      26
    • Nie
      11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przedstawiam wam nowe świecenie gm , które było

^^ na Endorianie.

Nie posiadam SS nie chciało mi się robić , ponieważ nie mam gdzie , lecz mam tutaj filmik na którym widać jak to wygląda:

Link :

http://www.mcncc.pl/929628

Scan:

https://www.virustotal.com/file/8e49d9a8ffc110c3b761c277db4a0bdbde940248d5396d1c6541a5a82f7d0d98/analysis/1355012938/

Uploadował : naxch

Jak To Wgrać?

1) Otwieramy locale i przegrywamy effect

2) edytujemy RootPackGen.xml i dodajemy następujące linijki:

<File archivedPath="locale/sg/effect/light.dds" type="1"><![CDATA[source\locale\sg\effect\light.dds]]></File>

<File archivedPath="locale/sg/effect/smoke01.dds" type="1"><![CDATA[source\locale\sg\effect\smoke01.dds]]></File>

<File archivedPath="locale/sg/effect/gwi_geom_spark copy.jpg" type="1"><![CDATA[source\locale\sg\effect\gwi_geom_spark copy.jpg]]></File>

<File archivedPath="locale/sg/effect/banzzak.jpg" type="1"><![CDATA[source\locale\sg\effect\banzzak.jpg]]></File>

<File archivedPath="locale/sg/effect/orange_cure copy.jpg" type="1"><![CDATA[source\locale\sg\effect\orange_cure copy.jpg]]></File>

<File archivedPath="locale/sg/effect/orange_cure copy.jpg" type="1"><![CDATA[source\locale\sg\effect\orange_cure copy.jpg]]></File>

3) Uwaga dla niezauważalnych ja pracuję na Locale SG więc tam jest podana lokalizacja locale/sg <=== musisz zmienić na swoją czyli : locale/pl , locale/de itp...

Mam nadzieje , że komuś się to przyda jakby jakieś pytania <pw>

(praca stworzona przez naxch)

1std.png

"Nigdy nie kłóć się z idiotą. Szybko sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem."

Start projektu WSLR Dnia 27.11.12r. Godz. 9.00

• Odpowiedzi 70
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Specjalista
Opublikowano

Właśnie tego szukalem nawet prosilem o locale . Dzieki ;)

btw. Możesz dodać ss'a do Tematu

87700667.png

1365526782-U231645.png

Opublikowano

Właśnie tego szukalem nawet prosilem o lokale . Dzieki ;)

btw. Możesz dodać ss'a do Tematu

87700667.png

done ale to chyba zły dział -.-

1std.png

"Nigdy nie kłóć się z idiotą. Szybko sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem."

Opublikowano

No tak rozpakowalem to wkleilem, ale w tutku jest napisane, ze jakies sciezki mam wkleic? Jakis plik root... mam zedytowac?

Na zawsze trzymam luz i żyje z tym na zawsze!

Opublikowano

Kiedy wy się nauczycie pisać prefixy ?

Świecenie ogólnie fajne.

PS: Coś się dzieje z endorianem, że udostępniacie rzeczy ?

Opublikowano

Kiedy wy się nauczycie pisać prefixy ?

Świecenie ogólnie fajne.

PS: Coś się dzieje z endorianem, że udostępniacie rzeczy ?

Z Endorianem nic się nie dzieje. A że autor tematu jest autorem tego znaczka to ma prawo udostępniać go gdzie chce.

DOWN

Dawaj linka na gg.

Opublikowano

Z Endorianem nic się nie dzieje. A że autor tematu jest autorem tego znaczka to ma prawo udostępniać go gdzie chce.

a tak szczerze to ten mi się znudził , a ja mam już lepszy :D

No tak rozpakowalem to wkleilem, ale w tutku jest napisane, ze jakies sciezki mam wkleic? Jakis plik root... mam zedytowac?

nie plik root tylko jak rozpakujesz packerem locale_"xx" to ci się utworzy plik RootPackGen.xml i tam wklejasz te linijki .

1std.png

Opublikowano

Co do filmiku, z czego tu sie cieszyć skoro na cliencie 2010 masz te mounty ? ;

hmmm 2k10? to 2k08 -.-

1std.png

Opublikowano

Ymirred.png... Nie odczytuje mi tego nie cliencie. Powinno mieć format .tga jednak, gdy przekonwrtuje to to widać logo, lecz na żółtym tle... Help me ;d

11573538277329494069.gif

Opublikowano

Ymirred.png... Nie odczytuje mi tego nie cliencie. Powinno mieć format .tga jednak, gdy przekonwrtuje to to widać logo, lecz na żółtym tle... Help me ;d

to zmień w RootPackGen.xml z Ymirred.tga na Ymirred.png i po problemie.

1std.png

Opublikowano

Wiesz, podmienić furje za kręcącą się monetę to każdy głupi umie ;) Daj mi chodź jeden dowód, że to nie są sf2010 i client jest z 2008 roku (żadne clienthelpery, launchery od tima i inne dziadostwa, czysta edycja pack).

Koniec z MPCForum.pl i ogółem z metinem

:D

sunp.png

Sygnatura wykonana przez

Isuribi aka Amelka.

Opublikowano

Wiesz, podmienić furje za kręcącą się monetę to każdy głupi umie ;) Daj mi chodź jeden dowód, że to nie są sf2010 i client jest z 2008 roku (żadne clienthelpery, launchery od tima i inne dziadostwa, czysta edycja pack).

Muj miszczu!

Wcześniej nic nie pisałeś o sf, więc nie próbuj na siłę czegoś udowadniać.

Opublikowano

powiem ci tak , na początku pracowaliśmy na 2008... dopiero przy 2 filmiku jest client 2010 .... więc nie gadaj mi bzdur... po 2 to serwer a nie client odpowiada , że mounty atakują....

1std.png

Opublikowano

DMG samych mountow to sprawa serwera ale to czy bija to client .. :)

o tym właśnie mówiłem -.-

1std.png

Opublikowano

Dla mnie słowo 2008, 2k08 oznacza pliki raina i wszelkie jego modyfikacje oraz pl clienta z 2008 roku, a 2010, 2k10 to pliki z metin2.sg z 2010r. + najnowszy polski klient.

Czyli że masz clienta 2008 i pliki 2010, tak? No to tak, to jest całkiem możliwe. Nie wiem jak i czy trzeba wtedy coś zrobić z tym całym pongiem ale mimo wszystko gratulacje jeśli uzyskałeś w pełni poprawne mounty na cliencie 2008.

Koniec z MPCForum.pl i ogółem z metinem

:D

sunp.png

Sygnatura wykonana przez

Isuribi aka Amelka.

Opublikowano

Dla mnie słowo 2008, 2k08 oznacza pliki raina i wszelkie jego modyfikacje oraz pl clienta z 2008 roku, a 2010, 2k10 to pliki z metin2.sg z 2010r. + najnowszy polski klient.

Czyli że masz clienta 2008 i pliki 2010, tak? No to tak, to jest całkiem możliwe. Nie wiem jak i czy trzeba wtedy coś zrobić z tym całym pongiem ale mimo wszystko gratulacje jeśli uzyskałeś w pełni poprawne mounty na cliencie 2008.

po 1 zobacz datę ... to było bardzo dawno... po 2 dawno już mamy clienta 2k10 ... skończ z tematem.

1std.png

Opublikowano

Ni szufladkuj tego w taki sposób! Klient nie musi być z tego samego roku co pliki. Wystarczy odpowiednio go przystosować(PONG, wersja).

Opublikowano

Jeżeli chcecie skończyć z tematem to go po prostu zamknijcie. Nie umiecie nawet jasno przekazać informacji, skoro na jedno pytanie potrzeba Wam kilku postów. Świecenie samo w sobie jest fajne, nie powiem. Jednak to co wygadujecie, że to klient 2008... No, mnie to jakoś nie przekonuje...

kolejny z draenor.... skończ głupoty pisać "Nie ma rzeczy niemożliwych" po 2 pisz na <pw> , a tutaj zgłaszaj pytania do tematu , a nie offtopic robisz...

1std.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...