Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! chciałbym się zapytać jaki build byłby dobry (najlepiej też pod pvp) dla speara, a mianowicie : czy full int czy hybryda 8:1 czy inna, oraz cap: 105 heks,105light,105cold;45fire czy może 105heks;105 fire;105cold;45 light czy może jeszcze inaczej. Z góry dziękuję o jakiekolwiek pokierowanie ;d

Opublikowano

Build dobry, choć ja bym zrobił tak:

Heuksal 105lvl

Fire 105 lvl

Light 105 lvl

Cold 20 lvl

Choć z tym buildem bez dobrego seta będziesz często padać.

Druga możliwość:

Heuksal 105 lvl

Light 105lvl

Cold 105 lvl

Ten build to taki do podstawowy do expa, wiele ludzi go ma i każdy nie narzeka...

Ale ten który sam chcesz zrobić też jest dobry, choć dla nukera lepszy ten powyżej. :)

Lecz jeśli do PvP to zrób taki jaki napisałeś, ale ten podstawowy to taki uniwersalny ;)

Tak czy inaczej jak zrobisz ktoryś z tych wszystkich to postać będzie dobrze ukierunkowana. :P

Pomogłem to daj + albo 5*.

Możesz dawać - jestem tu po to, aby pomagać, nie konkurować :)

SwSRO Pwned ^^

Opublikowano

Ja polecam hybryde 7:1 oraz:

Fire 105

Heuks 105

Cold 102

Light 48

Build dobry pod pvp i uniqi.

Sam posiadam podobny tylko, ze full int i na pvp spisuje sie znakomicie (oczywiscie jak wlacze snowa).

Opublikowano

to ten 105 heks,fire, 102 cold, light 48 wydaje mi się najlepszy, tylko czy full int,czy 8:1, a może 7:1(czytałem,że nie wystarczy int na najwyższy poziom snow shield)

Opublikowano

Ja polecam Heu 105 Cold 105 i Light 105 to jest najlepszy build dla spearów, Cold zawsze musi być na 105!!! na 105lvlu z coldem na 102 będziesz padał szybko bo nie będziesz miał wymaksowanych bufów

Dla s/s najlepszy to fire,cold i sword 105

Z tym buildem dla speara musisz mieć dobrego seta, jak będziesz miał co najmniej +7 i sear +7 z FB 100% to na pvp będziesz koksić