Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ak 47 Czy M4A1 ?

PLmachoPL

AK 47 czy m4a1 ??? co lepsze ???  

95 użytkowników zagłosowało

1. 1. CO LEPSZE???

• AK 47
      44
    • m4a1
      51

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja co dostanę tym bd strzelać ;d Osobiście wole ak ponieważ ma duże obrażenia ;p

+ to forma podziękowania za pomoc.

Opublikowano

Hmm czy większe obrażenia ma ak ?

Tak większe obrażenia ma ak ale jak dobrze strzelasz a co powinno byc latwiejsze z m4a1 to są wyrównane szanse.

Ja oczywiście wole m4a1 dlatego, że ma lepszą celność można na full auto dawać :P a z ak na full auto jest gorzej chociaż to kwestia przyzwyczajenia jak

Celownik stopniowo brać do dołu.

1375207970-U250359.png

Opublikowano

Szczerze ? Na początku gry 1-2 rok polecam M4a1. Mały rozrzut, szybkostrzelna. Dla n00bków idealna. Ja gram już 6 lat w cs i teraz o wiele wole kałacha, ponieważ w 100% ogarniam recoil i większe dmg ma. Choć czasami jak mnie dzieci wnerwiają z tym full auto z m4 to biore też m4 i mogą mi nagwizdać

visualcsharp_2.png

Mały test na gimnazjalistę: 

public static void testnagimbusa()
{
	Console.WriteLine("Podaj ulubionego YouTubera: ");
	string youtuber = Console.Read();
	if (youtuber = "gimper")
	{
		Console.WriteLine("Jesteś gimbusem");
	}
	else if (youtuber = "rojo")
	{
	}
	else if (youtuber = "isamu")
	{
		Console.WriteLine("Jesteś gimbusem z kompleksem małego przyrodzenia");
	}
	else if (youtuber = "nitrozyniak")
	{	
	}
	else
	{	
		Console.WriteLine("Masz więcej, niż 16 lat");
	}
}

Opublikowano

Wg. mnie m4a1 jest lepsze, bo kałach ma strasznie duuuuuuuuuuuuuuuuuuży odrzut (chociaż dmg większze). Spróbujcie biegnąć z kałaszem i strzelać- założę się, że ani razu nie traficie!!! M4 ma lepszy celownik a dmg i tak są dobre. Chociaż jak jestem TT to zawsze mam AK.

Best games:

CS

CF

LomaxMt2

Pozdro dla ALL graczy CS-a i CF-a!!!

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Powiem tak , Kałach o wiele dla mnie lepszy . Chociaz rozrzut ma niesamowity bania ladnie wlatuja . czasami jak sie norecoila wlaczyto dopiero jest maszyna . wiec AK-47

mpcforum4everblue.jpg
Opublikowano

Powiedzcie mi ludzie do cholery jasnej jak można biec i strzelać?! :O

AK i M4 eh, nie można ich porównywać. AK lepsze do osoby która gra ze 2-3 lata i umie strzelać z niego full-auto w razie wyskoczenia Ci przed oczy przeciwnika, z drugiej strony strzelanie seriami z dalekich odległości.;)

AK>M4. Patrzcie jak gra np jeden z lepszych zespołów - FX lub SK Gaming, oni z AK strzelają full auto, chyba, że ktos stoi na pociągu na de_train lub na długiej de_dust2.

Opublikowano

Powiedzcie mi ludzie do cholery jasnej jak można biec i strzelać?! :O

AK i M4 eh, nie można ich porównywać. AK lepsze do osoby która gra ze 2-3 lata i umie strzelać z niego full-auto w razie wyskoczenia Ci przed oczy przeciwnika, z drugiej strony strzelanie seriami z dalekich odległości.;)

AK>M4. Patrzcie jak gra np jeden z lepszych zespołów - FX lub SK Gaming, oni z AK strzelają full auto, chyba, że ktos stoi na pociągu na de_train lub na długiej de_dust2.

Chodzi o to, że są tacy debile, co jak zauważą przeciwnika to biegnąc napier****** full-auto. I uwierz mi. Nawet gracz grający 5 lat tak by nie zrobił.

Best games:

CS

CF

LomaxMt2

Opublikowano

Ja walę full auto stojąc w miejscu gdy wyskoczy mi z bliska przeciwnik, a steama mam od 2006 roku.:>

Pozatym stosuje inną taktykę, strzelam serię idę w prawo, strzelam drugą idę w lewo. i tak ciągle.

Opublikowano

Hmm... dla poczatkujacych polecam M4, dopiero potem gdy bardziej sie wczujecie w gre dopiero ogarnia sie AK47. Lecz najlepsza bronia jest moim zdaniem Famas, nie mowie, ze wam sie musi on podobac, ale ja mam go swietnie opanowanego. Famas na "Burst-Fire Mode" wymiata.

Opublikowano

Dokładnie, sprawdźcie akcje z akaczem... Są one perfekcyjnie dobre :x Ja tam biorę co się nawinie, jeśli jestem w CT to biorę M4 i szukam fastem jakiegoś TT'ka co leci z kałachem, potem kałach i jedziemy do końca mapki.

Gram na Metin2.sg

Nick: MeretX

Level: 10

Opublikowano

Oczywiscie ze Ak :} Nie walcie na full auto nupki to go ogarniecie :D Na poczatku wolalem M4 ale jak juz ogarnalem kalacha to teraz ladniejsze banie z niego leca .

AK>M4A1

star_10.png

Pomogłem .? Daj + .!

Metin2 PL S7 Almanach - 62lv ON - I'm back.

dajplusa.gif

86330748.gif

Opublikowano

Ja walę full auto stojąc w miejscu gdy wyskoczy mi z bliska przeciwnik, a steama mam od 2006 roku.:>

Pozatym stosuje inną taktykę, strzelam serię idę w prawo, strzelam drugą idę w lewo. i tak ciągle.

No dobrze, ale ty STOISZ a nie BIEGNIESZ!!! Spróbuj bięgnąć z AK i walić full-auto!!!

Best games:

CS

CF

LomaxMt2

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...