Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy To Coś Warte ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak sobie przeglądałem rupiecie jakie posiadam w biurku i znalazłem kilka szmacianych gierek w które nie grywam

Mafia

Warcraft Frozen Throne

Warcraft Reign Of Haos

Need For Speed Pro Street

Wszystkie oryginały w bardzo dobrym stanie używane, czy jest to coś warte ? chodzi mi o $

Jeżeli w Twoim temacie znalazła się trafna odpowiedź oznacz ten post klikając "Oznacz jako rozwiązany"

Aby docenić pomoc użytkowników którzy starali się rozwiązać Twój problem kliknij "Lubię to"

Przed założeniem nowego tematu upewnij się że robisz to w "Odpowiednim Dziale"

Opublikowano

Gierki instalowane były max 2 razy rysek żadnych na płytkach niema, są prawie jak nówki a że ich nie używam zawsze można sprzedać i coś lepszego kupić :P

Jeżeli w Twoim temacie znalazła się trafna odpowiedź oznacz ten post klikając "Oznacz jako rozwiązany"

Aby docenić pomoc użytkowników którzy starali się rozwiązać Twój problem kliknij "Lubię to"

Przed założeniem nowego tematu upewnij się że robisz to w "Odpowiednim Dziale"

Bywalec
Opublikowano

mysle zebys poszedl do lombardu lub innego sklepu z grami uzywanymi i tam z 100-180zl dostaniesz za nie jak są w bdb stanie

.

Opublikowano

Warcrafty sprzedaj odzielnie [tzn 2 na raz] bez tamtych gierek

Moze dostaniesz 30-50 zl bo jeszcze graja przez neta :)

Reszta to nie wiem

-

Opublikowano

przez net na Battlenecie nie pogra musi mieć battlenet edycje , sama gra nie wystarczy zwykła . chociaż nowa łatka to jakoś umożliwia

50 zł to i tak dużo za to

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Ujdzie między 50-60zł nie wiecej idz na rynek jak u ciebei jest moze jest koles z grami , moze kupi?

78520384107366447872.png

Mój brat, to mój Ziom, moje Ziomki jak rodzina. Zaraz po Matuli, o której nie zapominam. Kocham Cię Mamo, jeszcze wszystko się ułoży. Wnet kurwy pozdychają i to nam drzwi otworzy.

Opublikowano (edytowane)

Kasacja posta // Podwójny post.

Edytowane przez FuturO

78520384107366447872.png

Mój brat, to mój Ziom, moje Ziomki jak rodzina. Zaraz po Matuli, o której nie zapominam. Kocham Cię Mamo, jeszcze wszystko się ułoży. Wnet kurwy pozdychają i to nam drzwi otworzy.