Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, Chciałbym wam przedstawić sposób, jak uruchomić TA na WIN 7 64 bit... Czytaj dalej

1. Sćiągamy TA z oficjalnej strony, żeby nie było wątpliwości, że nie daje haka znajdźcie sami.

2. Możemy spróbować odpalic ale i tak nie będzie działać, wyświetli się błąd, że nie mamy zainstalowanego Phytona.

3. Ściągamy go z linku w errorze, instalujey, i instalujemy ponownie TA.

4. Klikamy prawym na skrót na pulpicie > właściwości > Zgodność > Uruchom w trybie zgodności z: Windows XP (Service Pack 3), oraz tam \/ (na dole) Uruchom ten program jako administrator.

5. Mam nadzieję, że klikneliście "zastosuj" :) ... Teraz możemy spokojnie uruchomić grę, a następnie TA.

6. Brak punktu

Dziękuję za przeczytanie tematu, plis + (jeśli nie jesteś lamusem). Wiem, że dużo ludzi miało z tym problem więc zakładam temat, może moja praca nie pójdzie na marne...

Proszę o wyrozumiałość, gdyż to mój pierwszy poradnik :)

Opublikowano

Yyy... za co ten minus? Niech ktoś wyrówna o.O

A co do @Up to sprawdź jeszcze raz czy napewno zrobiłeś wszystko zgodnie z instrukcja? I co ci się wyświetla w okienku, w którym powinna się wyświetlać nazwa postaci? Jak tak to może masz zła wersje Phytona?? Napisz z kąd ściągałeś, zrestartuj kompa i odpal może, albo najpierw odpal gre potem dopiero TA. Podaj linki z kąd pobierałeś te potrzebne rzeczy :P

Opublikowano (edytowane)

tibias0ft ...

zgodnie z instruckja

wyrównałem ...'

w okienku jest nazwa postaci ;]

resetowalem ...

@down raczej dobra wersja ... bo potrzebuje do 8.71

więc

Download >> boty >> 8.71 >> TA

Edytowane przez dawid008821
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...