Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Coś Do Omijania Transferu Megavideo?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich otóż bardzo często oglądam coś za pośrednictwem megavideo i mam problem gdyż niestety jest ograniczony czas oglądania i czy znacie strony lub jakis działający sposób aby ominać limit ten ?

jbc. omijaczek.com mi już nie działa gdyż ciągle pisze że muszę się zarejestrować.

Za pomoc oczywiście + i 5*

1318801632-U103988.png

Chcesz sygnaturkę // avka // tapete czy coś w tym stylu ? Pisz na PW ( ma być podany stock/render czy jakiś inny materiał, wymiary oraz kolorystyka i jaki ma być napis czy nie ma być wgl napisu.)

Opublikowano

@Up

Sam wykurwiaj.

@Top

Wiesz, że lepiej ściągnąć film niż oglądać na megavideo ?

Lepsza jakość i możesz sobie później wrzucić na płytę czy coś.

Były Moderator Metin2, kiedyś z obowiązku, dziś dla rozrywki.

icon-social-apple-outline-64.png

Opublikowano

Ja sobie wysyłam eska za 3 zeta i oglądam na zalukaj bez ściągania ;]

Jeżeli w Twoim temacie znalazła się trafna odpowiedź oznacz ten post klikając "Oznacz jako rozwiązany"

Aby docenić pomoc użytkowników którzy starali się rozwiązać Twój problem kliknij "Lubię to"

Przed założeniem nowego tematu upewnij się że robisz to w "Odpowiednim Dziale"

Opublikowano

Lepiej jak juz te 54 minuty czy iles tam minie to se ip zmienic ;p tzn wylaczyc i wlaczyc router ;]

Opublikowano

MI głównie właśnie chodzi o to aby omijać ten cały limit bo oglądam często seriale ( np: aktualnie Supernatural" i kiepskich ) i po prostu muszę omijać te limity a stronki z filmami to mam do ściągania pełno ;]

1318801632-U103988.png

Chcesz sygnaturkę // avka // tapete czy coś w tym stylu ? Pisz na PW ( ma być podany stock/render czy jakiś inny materiał, wymiary oraz kolorystyka i jaki ma być napis czy nie ma być wgl napisu.)

Opublikowano

@Vesth nie każdy ma zmienne IP

@Yuriy jeżeli chcesz Kiepskich oglądać to na ipla..

Nie boję się wyrazić własnego zdania. Nikt i nic jego nie zmieni.

Opublikowano

Jesli masz neostrade to sciagnij z googla program Livebox reconection , tez czesto oglądam tam filmy ,seriale i zmienia on ip w jakies 5- 10 sek .

Jeśli spodobała Ci się moja wypowiedz lub porada . Kliknij symbolicznego plusa

Jednak jeśli uważasz , że to co napisałem to bzdura i głupoty stawiaj minus

^^.

Pozdrawiam !.

Opublikowano

Mam neostrade i modem , liveboxa nie posiadam więc jakie jeszcze są sposoby ? bo te linki co mi podaliście na razie raz działają na nich mi filmy a raz nie ale póki vo tam oglądam ale czekam na dalsze propozycje ;]

Na razie za pomoc daje +

1318801632-U103988.png

Opublikowano

Yuriy wystarczy rozłączyć neta i włączyć spowrotem:)

nie jest to najwygodniej i najszybciej ale przynajmniej działa:P

1363095337-U286162.png

Opublikowano

Dobra problem rozwiązany i za to wam dziękuje można zamknąć. ;]

1318801632-U103988.png

Opublikowano

Wtyczka do google chrome "Kino5"

78520384107366447872.png

Mój brat, to mój Ziom, moje Ziomki jak rodzina. Zaraz po Matuli, o której nie zapominam. Kocham Cię Mamo, jeszcze wszystko się ułoży. Wnet kurwy pozdychają i to nam drzwi otworzy.