Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Jakie bony zrobić do groty aby dobrze expić na seotau? - Sura WP!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam sure wp na naszym kochanym polskim metku 78 lvl. Skile mam Ostrze P zbroja P i strach m3. ( nie pójdę expić bez strachu na G co najmniej a teraz szukam tylko porady jak mam robic eq) Chcę odrazu expić na setaou. Na setaou wiadomo że działa bonus na diabły.Możecie mi powiedzieć ile mniej więcej mam mieć % NA DIABŁY? mam już truciaka z dobrymi sr 20% grota. Chcę się dowiedzieć ile mam mieć % NA DIABŁY,ABS NA STRZALY . Chcę brać dużo i żeby exp był lepszy niż na golemach. Proszę o szybkie i konkretne wypowiedzi. ILE % NA CO ŻEBY DOBRZE MI TAM LECIAŁ EXP

Opublikowano

butki na 29lvl z bonem na hp , tarcza 15 blok i zebys w zbroi mial kd uniku(szansa na unikniecie strzaly) 50% na strzaly starczy.Na diably 60% wiecej nie trzeba do tego troche na kryta i powinno byc ok.Buff to chyba sam wiesz i minimum 13khp jeszcze ostrze i strach ci pomogą :) pozdrawiam

zdejmie mi ktos te zafajdane %%?? chociaz 1%

GaimdKk.jpg

Opublikowano

Butki 29lv + złoty naszyjnik + w zbrojce kd uniku +4. powinieneś mieć ok 50% abs na strzały i +60 na diabły no i dobrego buffa. nie wiem po co robiłeś zbrojke na p skoro większość wpków potem cofa ją na rzecz innego skilla bo w grocie zbrojka się nie przydaje ;s

Opublikowano

50/60 % na uchylke i kilka bonów hp ostrze i strach na G/P i możesz brać każdy spot w grocie ,

wiem bo mam znajomego 99lvl sura wp.

pozdrawiam

pomoglem daj +

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...