Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

wallhack cod2 1.3

grabarz15

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, zamieszam tutaj hacka, (szukałem go z 2 tygodnie ....) ponieważ tylko on mi działał ... ^^

Instrukcja obsługi

1. Wypakować na pulpit ( albo kto gdzie tam chce)

2. włączyc plik CoD 2 (czerwony plik z napisem : MoM CoD 2) ;]

3. Gdy włączamy ten plik pierwszy raz to musimy podać namiary na plik Call Of Duty 2 Multiplayer, który powinien znajdować sie na pulpicie, a jeżeli go tam nie ma, to w głównym folderze gry (Ja posiadam CoD'a 2 wersje 1.3 i działa, niewiem jak na innych) i gdy juz to zrobimy to wciskami "Ok" i gra nam sie włączy sama.

4. wchodzimy w tylde, konsole przyciskiem [~] ... i mamy takie opcje ( 1 to znaczy ta opcja ma być włączona a 0 że ma być wyłączona)

mom_aimbot 1 (włącza aimbota)

mom_wallhack 1 (włącza wallhacka)

mom_autoshoot 1 (gdy najedziemy celownikiem na przeciwnika, zacznie nam sama strzelać broń)

Wiecej nie pamietam, jak wpiszecie "mom" to pokażą sie inne opcje, pamiętajmy że przed 1 lub 0 ma być spacja !

Cheat jest wykrywalny ... ;] i trzeba grać na serverach bez PB Dziękuję i życzę miłego hackowania !

Tu jest screen z wynikiem skanowania tego pliku http://img150.imageshack.us/my.php?image=hyhgx6.png (żeby grać na takim jednem cheacie, bynajmniej spróbować na nim zagrac, musiałem zmienić antywirusa AVG na jakiegos innego, ponieważ on nie pozwalał otworzyć tego pliku, uznał go na wirusa, ... cheat to przecież wirus)

Admin Cienia
Opublikowano

Nie widzę pliku do pobrania, a cheat to nie wirus tylko silnik jest na owej bazie, ale i tak ten ~worm nie wygląda za ciekawie na "screenie".

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...