Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Jak Ustawic Spawny Na Serwerze Minecraft

cIRC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Da sie jakos ustawic spawny na serwerze minecraft? poniewaz niechce sie szukac z moim kolega pol dnia i chcialbym ustawic spawny gracza z gory dziekuje za pomoc + :)

Opublikowano

Zależy od wersji czy 1.2 czy 1.3 na 1.2 Trzeba zainstalować Hey0 moda i tam jak kolega mówi wpisać /setspawn a jak na 1.3 to czekaj do 28 lutego wtedy wychodzi nowy Hey0 na Nowy luncher.

zbieram +

• 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

A jak ustawić w MCedit ?

bo ja mam spawn ustawiany w morzu a chce by był na spawnie tam gdzie sobie wybudowałem to jak to zrobić.

Aczkolwiek gdy zaznaczam spawn w tym menu to pojawia mi się błąd ,że coś tam 64...

76561198049396066.png
Opublikowano

W mcedit wybierasz postać zamkniętą w klatce i zaznaczasz gdzie.To będzie twój spawn.

Albo przestaw obecny

LAYOUT'Y POD SERWER MINECRAFT U MNIE. ZAPRASZAM PW

Opublikowano

Ustawianie spawna zostało wyjaśnione, a ja dodam tylko coś do szukania się na mapie. Jak wciśniesz F3 to w lewym górnym rogu masz współrzędne. Wystarczy tylko wyczaić, w który kierunku iść i po problemie.

Spis modów do 1.5_01.

http://www.mpcforum.pl/topic/342769-spis-modow-do-15-01/

Zbieram plusy.

Opublikowano

Znajdujesz obecny i przenosisz za pomocą myszki.Zamykam jak będziesz chciał bym otworzył to prywatną wiadomość napisz.

Zamykam

LAYOUT'Y POD SERWER MINECRAFT U MNIE. ZAPRASZAM PW

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...