Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skąd Oni Na Allegro Mają Tyle Yang Na Wszystkich Serwerach ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skąd oni mają tyle yang na wszystkich serwerach nawet po 1000 sztuk przeciesz oni by sie nie wypłacili jakby kupywali na metin2.cc jak oni to robią

Jeśli pomogłem daj +

19075409e8c24b7d316df1es.gif

Opublikowano

Gadałem z yang sallerem. Mówił ze ma puszczone 50botow przez 24h/7, i że zarabia różnie to na fmsach, to z ziemi dużo ma nawet (tzn. dropiące yangi i itemy selniete), ulepszacze, księgi(osw.konia, górnistwo)

Metin2.PL Arkantes, s11

Wojownik Body 75Lv Nick xxBoBxx

WarRock, International

46Lv, Gothicuss

Opublikowano

Mnie ciekawi to, że wyszedł serwer s16 i po dwóch godzinach na allegro można było już kupić pakiety po 10kk co jest nie realne tyle zarobić w dwie godziny. Za czasów s16 nie było chyba takich botów.

Opublikowano

Dokłądnie dydku tez tak mysle a nawet obserwowałęm temat tego typu i jakis koles wypowiadal si ze cos wie ale nie moze nam tego udostepnic, to samo jest z sm tyle ze do jakiejs taryfy dopuszczany jest 1 numer...

Opublikowano

Ja wiem że to są układy z Gm . Mój kolega był by Gm lecz zapomniał że złożył podanie i przyszło mu na E-maila informacja że został wybrany i że w ciągu tygodnia ma odpowiedzieć na E-maila i podać swoje imię i nazwisko i takie tam duperele :D no ale niestety się spóźnił o jeden dzień i go nie przyjęli .A teraz był bym milionerem jeśli był by Gm :D

Yyyy.... Po co to czytasz ?:O

signreclusa.gif Dawaj Minusaa ^^

Opublikowano

boty. a szkoda bo poprostu nie oplaca sie grac dla tego ze postac z poziomem 90+ nie zarobi tyle co te niskie lv kupuja na allegro

jak Ci pomogłem daj minusa <-> gdyż mi to obojętne ale lubie czerwony kolor;]

gdyby moderator widział że pomogłem jakoś graczowi, proszę usuń te kilka % statusu ostrzeżeń gdyż jak nie chcący napisze niepotrzebnego posta choć się staram już tego nie robić bardzo przepraszam.

"to przygnębiające uczucie gdy po długim czasie wracasz z wysokim lv, profesjonalnym eq, na najlepszy spot w m2 gdzie "dawniej" ciężko było znaleść wolne miejsce a tutaj pusto i wszyscy o tym miejscu zapomnieli mimo tego że dawało ono najwięcej zabawy:( "

kliknij tutaj a dowiesz się wszystko o privach

Opublikowano

Zgodzę się z DYDKu i mamamniebije123, sam tak myślałem od początku. możliwe ze to dobrzy hackerzy którzy potrafili się włamać do bazy danych i zrobić yang bota-ta teoria też jest możliwa :)

Nic cie to nie kosztuje więc jebni* porządnego minusa ---

PANDORAMT2-ROZEKzabujca 99lv klasa:ninja Królestwo:niebiescy, Lv wciąż rośnie :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...