Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam mały dylemat bo nie wiem czym mam grac posiadam woja body 72 skile; Aura M4, wirek M7, Sarża M8, Berek M5 lub Sura WP skile; Czarowana zbrojka G1, Oszcze M10, Smoczy wirek M10. Mam do wydanie 3kkk na eq i teraz oto moje pytanie do was czym najlepiej grać wp vs body ? Mam zamiar wbić 75 +/-

Pozdrawiam MacBB

Pomogłem? Kliknij beztytuuubs.png

Opublikowano

Raczej WP. Łatwiej wbijesz 75+ a WP 75+ staje się PRO w PvP i zresztą ma lepsze skille ;)

mocaszsygna.png

Moje TuTy:

Bezpieczne łowienie Fb - jak łowić bezpiecznie w Metin2 ! Jedyny taki sposób !

Schodzę na multikonto. Narka XxMocaszuxX xD

Opublikowano

Ja polecam sure.

Bardzo dobrze się nią expi nawet po 75 +, jest bardzo dobra do bicia metków i fajnie się nią robi dt :]

Na pvp również jest dobra, ale tu jakieś konkretne eq, by się przydało. Jeśli masz na myśli bardziej exp to wp jest najlepsza.

Opublikowano

No fakt gołym okiem widać że WP jest 100% kox na exp i wg. Bo jak mam kupić 1 KU aura za 20kk to ^ ^ dziękuje wole kupić 10x KU oszczę i na to samo wyjdzie ;]

Pomogłem? Kliknij beztytuuubs.png

Opublikowano

Pograj sura wp , tanie ku i zdecydowanie lepiej sie expi bodym nie uciągniesz wcześnię spota w v2 , surą jest juz to bardziej realne

Zamykam

1385378412-U477327.png

By Miyoshi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...