Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nieznane Fakty Combat Arms

Zavetti

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie. Na pewno wielu z was grało już tryb Capture The Flag - dwie bazy, dwie flagi, własna i przeciwnika. Zdobywamy flagi wroga i odzyskujemy swoje. Im więcej takich udanych akcji, tym więcej dostajemy expa. A to już pokusa dla graczy, którym wbicie levela zajmuje *troche* czasu. Czasami dochodzi do specialnego Powerlevelingu, na CTF. Jak to działa? Sam zainteresowany powerlevelingiem zdobywa jak najwięcej flag, a inni (kumple,rodzina a czasami opłaceni gracze, czy ten sam z innego IP) zdobywa fragi i fragi. Kilka przykładów (oczywiście, swobodnie grają dalej, Nexon ma to gdzieś).

TR.png roymackay rank_46.gif (wcześniej Suvandido). A oto jego statystyki CTF z dnia 24 czerwca 2010r

r44g8sle.jpg

na 42 mecze 231 flag? Hm.. To jakieś 5.1 flagi na mecz. Czy to nie dziwne? Tutaj inni gracze, którzy Powerlevelowali

To jest ukryta treść, proszę

(bardzo duże zdjęcie, rozsadzi strone).

Kolejny przykład:

GB.png -_-BuSon-_- rank_40.gif 20 maja 2010 w 129 meczach zdobył 738 flag, czyli 5.92 na mecz. Czy to nie dziwne, że w 129 meczach zdobywał ok. 6 flag?

Oczywiście, gra dalej. Czemu Nexon na to pozwala? A nam, Polakom, ładuje bany, bo dlugo nie zamawiamy nx? Można popaśc ze skrajności w skrajnośc.

Tyle na dziś, pozdrawiam.

~Zav.

Opublikowano

Według mnie wszystkie kraje uwzięły się na polaków, ponieważ gramy najlepiej w tą grę za raz po ruskach.

Nexon po prostu ignoruje, że 17% polaków jest zbanowane to trochę dużo jak na 46 krajów Europejskich - wyczytałem to kiedyś w necie.

Nawet nie wiemy czy procent zbanowanych polaków nie wynosi już dwa razy więcej.

Ja osobiście zastanawiam się tylko nad jednym....Czemu Rosjanie nie dostają tyle banów co my.

Oczywiście biorę pod uwagę, że najwięcej hackerów to Polacy, lecz ta liczba się zmieniła.

Wszyscy Polacy grali przez znany wszystkim hack Gordon.

Kolejny ciekawy artykuł, na temat faktów Combat Arms, daję - PLUS - ;)

bubuy.png

Sygna by Wredna

Pomogłem, daj - minus -

Opublikowano

@up

Mylisz się... Najpierw są Niemcy. Mało spotykam "kacapów" więc nie wiem jak grają , ale w rankingach piszą,że to Niemcy są najlepsi.

draenor2.png

(¯`'•.¸(¯`'•.¸, _________________ , .•'´¯) .•'´¯)

(¯`'•.¸(¯`'•.¸««««««««««««»»»»»»»»»»»¸.•'´¯).•'´¯)

--==>>>---> MPC Forum<---<<<==--

(_¸.•'´(_¸.•'´««««««««««««»»»»»»»»»»»`'•¸_)'•.¸_)

(_¸.•'´(_¸.•'´¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯ `'•.¸_)`'•.¸_)

Opublikowano

A ja mam pytanko jak dobrze power'levelować na CTF ??

To trza na 1 meczu czy wielu ??

Plz o odp.

Opublikowano

Hah, up,Epic Fail.

Power leveling polega na siłowym, masywnym expieniu wykorzustując innych graczy. Jak raz ci się poszczęści, nie znaczy,że 100 meczy pod rząd. Wtedy, to już jest podejrzane.

Opublikowano

przypuścimy ,że robię PowerLevel to np ile dostane w jednym meczu za 6 flag ??

a co do tego tematu powiem to jeszcze raz i pewnie powtórzę jeszcze raz w przyszłości ''fajnie się to czyta'' plusik za starania.

sygnaturatooshort22.png

Zbieram ------

Opublikowano

Mam podobnie Up2x dziś dostałem bana a nic takiego nie zrobiłem chyba nexon miał odemnie nie dobur nx i dał mi na perma bana żyć się nie da chciałem se leva wbić sporo medali miałem no i zaco ???