Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] 4Story Darmowe Kamienie Żadne Bux.To

pora15

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam,znalazłem sposób na darmowe kk wchodzimy na http://www.paypal.pl/pl i zakładamy konto osobiste prosze podać PRAWDZIWY e-mail potem wchodzimy na

http://www.AWSurveys.com/HomeMain.cfm?RefID=pora15 i klikamy CREATE FREE ACOUNT i rejestrujemy sie po rejestracji wyswietli nam sie stronka ponizej sa linki klikamy i wyswietli sie stronka i pojawi sie cos tam podac opinie piszemy nice i w drugim tez nice i naciskamy to co jest na samym dole i zarobilismy 4 $ dziennie mozna zarobic 27$ i tak co dzien i potem przelewamy na papy pal UWAGA: mozemy przelać dopiero od 75$ ale to 4 dni roboty wiec opłaca 75$ to jakies 200PLN bardzo się opłaca

10 Postów

20 Postów

30 Postów

40 Postów

50 Postów*

Opublikowano

no raczej tak ale jest w tym minus jak wyplacasz 75$ to zabiera ci 25$ i zostaje 50$ ale w polskiej walucie to 143.85 plz to i tak uzo acha i pieniadze na paypal przychodzą do po 5 dniach i z paypala walimy na kamienie

10 Postów

20 Postów

30 Postów

40 Postów

50 Postów*

Opublikowano

ja sie zarjestruje jak mi podasz jakis dowod ze to jest darmowe

i ze nic na tym nie starce

czyli ze nie przyjdzie mi jakis niewiadomo jak wielki rachunek

3wsn.png
Sygna BY ME :D

Opublikowano

na 100% nic nie stracisz a jak sie boisz to podaj falszywe dane i tyle nie znajda cie za reklamy calkiem duzo jest od 4$ do 6$ polecam to

10 Postów

20 Postów

30 Postów

40 Postów

50 Postów*

Budowniczy
Opublikowano

Wypłacili ci jeżeli tak mógłbyś dać screena, szkoda mi marnować 4 dni jak nic nie dojdzie.

mpcforum4everblue.jpg
Opublikowano

Nie rejestrujcie mu sie na tej stronce ! to pospolity SCAM !

Chcesz zarobić na KK bądź po prostu nieco dorobić poprzez internet ?

Pisz pw a przekaże Ci całą moją wiedze na temat pewnego serwisu z którego wyciągam ~ 200zł miesięcznie :D

Opublikowano

ta stronka nie dziala.. uwierzcie mi.. uzbieralem w tydzien 80$ po czym przelalem na paypal'a i takiego walca doszlo !! to jest oszustwo oni chca byles tylko te reklamy robil i ludzi zapraszal ze to niby masz hajs za lebka a ten lepek robi im reklamy i poleca nastepnej osobie.. to jeden wielki FAKE !!!

Opublikowano

jak muicie ze SCAM To spróbojcie na 20dollars2surf.com to chyba nie scam

10 Postów

20 Postów

30 Postów

40 Postów

50 Postów*

Budowniczy
Opublikowano

Up wczoraj wypełniłem wszystkie ankiety a dziś żadnych nie ma....

a co do 20dollars2surf.com to nie polecam bardzo wolno kasa leci.

mpcforum4everblue.jpg
Opublikowano

nie pierdziel sie w te AWsurveys bo to sciema... mowie ci.. spojrz nawet na wykonanie tej strony i pomysl ze to walek -.- tydzien zbieralem te 75 dolcow i takiego walca wyslali hajs

Opublikowano

no dobra czyli AWSurveys odpada ja tera zarabiam na sejfik.com tam wyplacanie na paypal jest od 3 zl sprobujcie tam mi idzie tam dziennie jest po 300 reklam konkursowych 214 platnych wpisow 51 platnych pobieran i z 12 platnych linkow za linki konkursowe leca punkty a te punkty mozesz sam wymienic nie musisz czekac ja wymienilem 70 pkt to dostalem 0.024 gr

10 Postów

20 Postów

30 Postów

40 Postów

50 Postów*

Opublikowano

Na cash4clicks.pl.tl macie same wyplacalne stronki.

Dodam ze na neobux zainwestowalem w rented referrals i kasa zwrocila sie z kilka dni , niebawem zamawiam pacca 90dni 30$+ :)

A co do tego PTC co podales autorze to smierdzi scamem. Kto by ci dal 6$ za klikniecie ?! Do tego w 4 dni tyle nabic.

@vlb A gdzie tam wolno ? Ja mam piramidke dolaczylo do mnie kilkuset ludzi oni dostaja odemnie refkow , piramidka prosperuje dobrze miesiecznie mam po ok 40 tys pkt :) I raz mi wyplacili [3 miesiace tremu]

Kto chce dolaczyc do piramidy pisac PW bo tutaj nie bede dawal linkow do ref bo dostane znowu kare

Co do stronki nie jest moja , i nie chcialbym dostac kare za to ze daje reflinki bo to strona internetowa wiec nie czerpie z tego zysku.

To tyle

-

Opublikowano

Jesli chcecie zarobic na KK to polecam tylko i wylacznie uploading :)

Ale tylko typu

- Sharecash.org

- cashfile

- get4file

Na tych stronkach zarabia sie ok.min. 30 centow za pobranie ale jedynym minusem jest to ze przed pobraniem wykonuje sie jakies tam zadanie ;>

Ale jak sie znajdzie bardzo popularny pliczek (i ciezki do znalezienia w necie) to mozna ladnie dorobic :) tyle odemnie na temat zarabiania

Pisz pw a przekaże Ci całą moją wiedze na temat pewnego serwisu z którego wyciągam ~ 200zł miesięcznie :D

Opublikowano

AW to fake oni robia tylko na tym reklamy prerabialem to juz na grze w metina a ten koles co to zrobil ten temat to dostaje za kazda rejestracje po 1,25$ (czego niepowiedzial)niepolecam to strata czasu a i sie niedostaje 27$ dziniie tylko na poczatek

Opublikowano

TO WSZYSTKO TO BADZIEW.

Ja to już z rok temu wiedziałem i jest nawet bug na tamtej stronie i mialem z 200 euro i nie przesyła na żadne portale kaski

1325845644-U48159.gif
Opublikowano

@up lepiej wez ref link bo mozesz dostac warna :D

co do tej stronki to syf i scam wyzej macie stronke tam sa same wyplacalne stronki.

-

Opublikowano

WITAM WSZYSTKICH !!!!!

Jeśli gracie w 4Story PL to znacie pewnie gildie Palladyni.

oWALEKx on właśnie to zrobił i co całą mu postać zbanowali....

Trafił do sądu wydał na tą gre 15 tysięcy zł. Pojechał do sądu i nic nie dostał ale....

Musiał przez rok płacić 15 tysięcy złoty, żeby mu odbanowali postać. A jesli nie zapłaci trafi do więzienia więc nie polecam tego....

Z poważnieniem DrBiscuit z 4Story PL....

Opublikowano

WITAM WSZYSTKICH !!!!!

Jeśli gracie w 4Story PL to znacie pewnie gildie Palladyni.

oWALEKx on właśnie to zrobił i co całą mu postać zbanowali....

Trafił do sądu wydał na tą gre 15 tysięcy zł. Pojechał do sądu i nic nie dostał ale....

Musiał przez rok płacić 15 tysięcy złoty, żeby mu odbanowali postać. A jesli nie zapłaci trafi do więzienia więc nie polecam tego....

Z poważnieniem DrBiscuit z 4Story PL....

Wiekszej glupoty w zyciu nie czytalem :D

A z tym placeniem to juz konkretnie pojechales.. niby za co ?

PS - nie ma to jak podpisywanie sie swoim nickiem z gry na koncu postu.. i to w dodatku na forum o hackach.. RISPECT :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...