Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]M134 Bug

raxios

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poszukję buga z m134, a mianowicie jak zrobić żeby nie trzeba było rozkręcać m134 tylko od razu jak się rozkręca to strzela. Wiem że to jest możliwe bo widziałem dzisiaj jak grałem że 2 ludzi tak robiło. Szukałem na forum i nie znalazłem. Proszę o pomoc będą + lub - jak kto woli.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nie ma takiego hacka. Po prostu gdy obserwujesz kogoś po dedzie nie widzisz chwili w której on rozkręca m134. U Ciebie na monitorze może się nic nie dziać ale on może trzymać ciągle rozkręcone m134.

Opublikowano

nie ma czegos takiego to tylko tak wyglada nqprawde ci ludzie go rozkrecaja i pewnie gps bo bez niego nie masz co patrzec tej broni :)

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

coś takiego istnieje - intrygujecie mnie mówiąc że nie istnieje. To raczej nie jest bug tylko technika, oni cały czas rozkręcają.

A robi się to tak :

1.Co 1/1,5 sec na ułamek sekundy wciskasz lpm

2.Jak koleś wyskoczy to dłużej trzymasz i broń odrazu zaczyna strzelać.

Źródło informacji :

anonim - kolega

Więcej informacji pod numerem gg:

34163562

Opublikowano

Kręć nim po prostu, ale nie strzelając (Przyciskaj l.myszy ale nie do naboi tylko aby się kręcił)

Metin2.PL Arkantes, s11

Wojownik Body 75Lv Nick xxBoBxx

WarRock, International

46Lv, Gothicuss

Opublikowano

ja widzialem kolesia co miał fast shot chyba bo szczelal z destera eagla jak poje**** xD a tak normalnie więc to może ta opcja ?

1298740964-U149330.png

Minus proszę

:)

Opublikowano

@up Dlaczego? może byś uzasadnił -.- a to rozkręcanie bardzo szybko miniguna to bug ale animacji tak samo jak glitchowanie ścian widzisz jak inni wnikają w nie bardzo mocno a ty tak nie dajesz rady...

Pls minus :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...