Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ore Rusher v.51

Tomek95PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To nie spamuj tylko napisz w pierwszym poscie cos takiego :

@edit

[TuT]

XXXXX

x- tam gdzie x tam instrukcja obslugi

<? heh lol >

prosiakjaimamafk7.jpg

beztytuufa9.jpg

Opublikowano
nie jestem dosc obcykany w sprawach botow tak wiec powie mi ktos na czym polega ten bot??

Ten bot teleportuje cie na góre w Jump Quescie ty tylko klikasz (chyba ze masz ac) i dostajesz 2 ore i tak w kółko

Opublikowano

Dokładnie. Ta wypowiedz powinna wam wystarczyć ;D bo nawet nie mam czasu napisać TuTa :( sorry... Aha i AC (autoclickera) znajdziecie na tym forum :) Nazywa się rbot

tomek95pl.gif
Opublikowano
Aha i AC (autoclickera) znajdziecie na tym forum :) Nazywa się rbot

Wiem że to jest AC ale niestety w tym JQ on nie działa gdyż roślinka (NPC) jest kilka pikseli obok statuetki... ;]

Opublikowano

Ja na tym dzialam i wszytko jest OK... Musisz tylko sobie dobrze trafic :D Oczywiscie trzeba wlaczyc AC i AutoLoota na "Y" :P

tomek95pl.gif
Opublikowano

Okej... Już wszystko działa z rBot'em... tylko niestety 2 ore na 4 sek... :/ trochę słaby wynik bo z AC Tool'em było o 2 razy szybciej... :D

Opublikowano

Czy ma ktoś jakiś pomysl co zrobić by w tym jq na 60 lvlu nie trzeba było przesuwać kursora ? ( roślinka w 4 lvlu jest za daleko od posągu i nie mają żadnego punktu wspólnego :/

Opublikowano

Tu by sie wlasnie przydal AC Tool... Niestety na tej wersji EMSa nie dziala wiec proponuje zebys sobie zrobil jakis 15lvl i wtedy wlaczal orerushera... Tez dobry zarobek :P Ale faktycznie Merom tu jest 2 razy wolniej :(

tomek95pl.gif
Opublikowano

na Autolota ustaw Y i delay na 1

i autoclickera ustaw tak zeby byl w miejscu gdzie mozesz nacisnac na statuetke i kwiatek... tez delay na 0

Opublikowano

Wiem że to nie ten temat ale ma ktoś może skrypt który przesówa kursor raz w lewo o jakieś 5 cm i potem w prawo o 5 ? Jak tak to dało by rade zrobić jq automatyczni

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...