Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

2012 !

Peeja x6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kurwa Peja czy ty jesteś jakiś kurwa jebnięty ?

Było juz setki takich tematow a ty kurwa kolejny otwierasz?

pocałuj sie w dupie.

a teraz mnie minusuj za szczerosc.

75383266698403718245.gif

uczestnikakcjimors.png

Opublikowano

Końca świata nie będzie ! To wszystko to tylko jedna wielka bzdura. Może są jakieś komety czy coś, ale Amerykanie zrobią tak, że ten meteor lub kometa pierdolnie w locie i wszyscy szczęśliwi. : )

1328997611-U170772.png

Opublikowano

Pierdoły, pierdoły i jeszcze raz pierdoły...

"Nikt nie zna dnia ani godziny" :P Czyli dziwne by było, gdyby cały świat wiedział "2012! 2012!" i akurat byśmy mieli rację :P

Opublikowano

Uhm, ile tego typu tematów już tutaj było? Pewnie ze 100.

Co do tematu jest to jeden wielki fejk. Kretyni robią szum nie wiem o co. -.-

Niby III Wojna Światowa miała być, gdzie ona jest? Nie wierzę w żadne przypowieści.

iRokushou Wam wszystko pięknie wytłumaczył.

g0Tef.jpg

Opublikowano

@jagiellonia.

wkurwiają mnie tacy cwaniacy jak ty przez neta ;) przyszło by co do czego w realu to byś kurwa spierdalał i taka jest pewnie prawda ;) w dupie mam twoje zdanie..;)

W dupie mam te całe +

Opublikowano

nawet jak bedzie to jebie mnie to, lol. zamknijcie to i warn dla autora

Opublikowano

@jagiellonia.

wkurwiają mnie tacy cwaniacy jak ty przez neta ;) przyszło by co do czego w realu to byś kurwa spierdalał i taka jest pewnie prawda ;) w dupie mam twoje zdanie..;)

podać ci adres?

w tej kwestii sie mylisz;]

75383266698403718245.gif

uczestnikakcjimors.png

Opublikowano

A gdzie ta wojna, co babcia vanga przepowiedziała na październik 2010? :O

Pic na wode, fotomontaż. Tak samo jak z tym końcem świata. "Bo kończy się kalendarz majów". W mojej Nokii kalendaż jest do 2050 r, to co, w 2050 będzie koniec świata (lub Nokii)?

Prędzej Kolumbia wygra Euro 2012 niż będzie koniec świata.

Tak, wiem, gdzie jest kolumbia ;*

Opublikowano

(...)Niby III Wojna Światowa miała być, gdzie ona jest? Nie wierzę w żadne przypowieści.

No i będzie, religijna... z muzułmanami.

Oglądnijce se Nostradamusa (najlepiej wszystkie filmiki) potem piszcie ;) bo na razie to nie macie zielonego pojęcia, powtarzacie to co koledzy/rodzice Wam powiedzieli.

550W OCZ Fatal1ty Modular SLI, AMD Phenom II X4 960T BOX (3.0GHz, Quad Core, 6MB, 95W, AM3), ASRock 870 870 Extreme3, DDR3 4GB 2000MHz PDP Patriot PGS Sector5 Low Voltage (2x2GB, DualDDR, CL9), Radeon HD6770 Sapphire 1024MB GDDR5, DP, HDMI, DVI, PCI-E 850/4800, SilentiumPC Brutus 410 Pure Black

wqdz690429546a.jpg Piszę poprawnie po polsku.

Opublikowano

Kiedy ma być ta wojna z muzułmanami ?

w 2012

Jest ich co raz wiecej ^^ w 2030 bedzie 2,2mld

550W OCZ Fatal1ty Modular SLI, AMD Phenom II X4 960T BOX (3.0GHz, Quad Core, 6MB, 95W, AM3), ASRock 870 870 Extreme3, DDR3 4GB 2000MHz PDP Patriot PGS Sector5 Low Voltage (2x2GB, DualDDR, CL9), Radeon HD6770 Sapphire 1024MB GDDR5, DP, HDMI, DVI, PCI-E 850/4800, SilentiumPC Brutus 410 Pure Black

wqdz690429546a.jpg Piszę poprawnie po polsku.

Opublikowano

Ku*wa.

Przestancie pisac glupoty.

i niech mod zamknie temat!

78520384107366447872.png

Mój brat, to mój Ziom, moje Ziomki jak rodzina. Zaraz po Matuli, o której nie zapominam. Kocham Cię Mamo, jeszcze wszystko się ułoży. Wnet kurwy pozdychają i to nam drzwi otworzy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...