Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

2012 !

Peeja x6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Temat który jest poruszany na całym świecie. Co sądzicie o końcu świata w 2012 ? Moim zdaniem końca świata nie będzie ponieważ nikt nie zna dnia ani godziny nie można tego przewidzieć. Może koniec świata będzie ale będzie to trwało. Ziemie nawiedzą kataklizmy i te sprawy tak gdzieś czytałem ale czy tak będzie ? Pożyjemy zobaczymy ;p

W dupie mam te całe +

Opublikowano

Nie wiem czy w 2012 będzie koniec świata i szczerze mówiąc mam to głębokim w poważaniu. Nie mam się czym przejmować tylko końcem świata, bujda na resorach i tyle. Jak Polska wygra EURO w 2012 to wtedy uwierzę, że nastąpi koniec świata.

T_Bag_Prison_Break_Signature_by_inspawn.png
Opublikowano

dokładnie ;) niektórzy za bardzo w to wierzą i już kupują prowianty itp na koniec świata aż smiać sie chce ;p

W dupie mam te całe +

Opublikowano

w zasadzie byly juz takie tematy, ale ten koniec swiata to jakies fake, kto to wymyslil? jakis pajac i nie wierze w to poki nie zoabcze:P

Poza tym na moim jogurcie jest data do 3 kwietnia 2013 wiec jakim cudem moze byc koniec swiata?:P

s0vgbq.png

userbarkopiasz8.png

Opublikowano

Moim zdaniem to tylko brednie a Majowie mówią, żę koniec świata będzie w 2012, bo wtedy kończy się ich kalendarz. Nie znamy miejsca i godziny, kiedy to wszystko się zacznie. Na razie cieszmy się życiem tak jak możemy :D

9084712_4_8.png <===================== Na tym koncie nie hakuje.

30487.png33608.png

18561.jpg16891.gif

8361.gif18472.jpg

Opublikowano

Końca świata nie będzie a jak będzie to będzie i już -.- Za rządów PiS koniec świata byłby nie do pomyślenia :)

icecubea.png

Opublikowano

Nie ma co liczyć na kataklizmowy koniec świata, sami się powybijamy.

Hip-Hop nie umarł.

Opublikowano

Co prawda na przełomie 2012/2013 Słońce będzie miało największą aktywność w ostatnich latach, kończy się 24 cykl i na Ziemi będziemy odczuwać tego skutki - nawet bardzo - brak łączności satelitarnej, mogą paść urządzenia elektryczne itp., wszystko przez plazmę wyrzucaną w kosmos przez naszą gwiazdę, po ostatnim wybuchu na Słońcu, wybuchu X, najmocniejszym w skali plazma ta osiągała prędkość do 900km/s, później będzie miała jeszcze większą(będzie można pewnie zaobserwować zorzę polarną nawet w Polsce). Anyway, szczerze wątpię czy koniec świata nastąpi, na razie nic oprócz dużej aktywności Słońca na to nie wskazuje, a co najwyżej będzie to koniec naszej cywilizacji, Ziemia przeżyje.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

w zasadzie byly juz takie tematy, ale ten koniec swiata to jakies fake, kto to wymyslil? jakis pajac i nie wierze w to poki nie zoabcze:P

(...)

Nostradamus, nie pajac.

Ja w to wierzę, ale nie w coś takiego jak życia już nie będzie itp. Wojna religijna, 3 światowa, tyle.

550W OCZ Fatal1ty Modular SLI, AMD Phenom II X4 960T BOX (3.0GHz, Quad Core, 6MB, 95W, AM3), ASRock 870 870 Extreme3, DDR3 4GB 2000MHz PDP Patriot PGS Sector5 Low Voltage (2x2GB, DualDDR, CL9), Radeon HD6770 Sapphire 1024MB GDDR5, DP, HDMI, DVI, PCI-E 850/4800, SilentiumPC Brutus 410 Pure Black

wqdz690429546a.jpg Piszę poprawnie po polsku.

Opublikowano

Te 2012 to ściema.... koniec świata miał być już kilka razy ^^. Pozatym co to jest (2010-2012) 2 lata dla wieku naszej planety? nic nie wskazuje na jakie kolwiek zmiany na planecie :D

1851984472.png

Neostrada 40 Mb/s -,-

Opublikowano

Co prawda na przełomie 2012/2013 Słońce będzie miało największą aktywność w ostatnich latach, kończy się 24 cykl i na Ziemi będziemy odczuwać tego skutki - nawet bardzo - brak łączności satelitarnej, mogą paść urządzenia elektryczne itp., wszystko przez plazmę wyrzucaną w kosmos przez naszą gwiazdę, po ostatnim wybuchu na Słońcu, wybuchu X, najmocniejszym w skali plazma ta osiągała prędkość do 900km/s, później będzie miała jeszcze większą(będzie można pewnie zaobserwować zorzę polarną nawet w Polsce). Anyway, szczerze wątpię czy koniec świata nastąpi, na razie nic oprócz dużej aktywności Słońca na to nie wskazuje, a co najwyżej będzie to koniec naszej cywilizacji, Ziemia przeżyje.

:(

Nie będzie Internetu to nie wbiję na MPC i wgl. do Pogaduszek :( Dzień bez facepalm'ów przez posty Matqa to dzień stracony...

@Top

Bzdura. Moda na sukces musi trwać, więc nie może być końca świata. Majowie chyba tego nie przewidzieli ^^

A tak poważnie to po prostu w to nie wierzę ;)

Opublikowano

Jako ksiądz wiem, że końca świata nie będzie tak wcześnie!

Możemy się go spodziewać za ok 50000 lat jak słońce wybuchnie, ale to nie będzie koniec świata ale koniec naszego układu Słonecznego.

Natanek RLZ!

(W kolorze piekielnym)

Opublikowano

Uważam że koniec świata może być bliski, komety/meteoryty w niebie/wszechświecie zawsze mogą trafić w Ziemię.

Ale cóż cieszmy się życiem póki można.

6504a07000005dd3.jpg

Jeżeli moja odpowiedź Ci pomogła to proszę daj mi +

Opublikowano

Zrobili jakiś głupi film 2012 i wiara zaczęła się przejmować co niby może spowodować koniec świata?? podobna nasza rasa wyginie tak jak dinozaury ?? Nie będzie żadnego końca świata.

Jeśli pomogłem daj +

~Śmierć to nasze przeznaczenie~

Liczy się to co aktualnie masz.... czyli niewiele.

mc1997.png

Signature by GalactiX.

Opublikowano

Mój ojciec opowiadał mi że jakaś rodzina sprzedała dom bo myślała że będzie koniec świata gdzieś 20 lat temu xD

Opublikowano

Nie ma co liczyć na kataklizmowy koniec świata, sami się powybijamy.

+

Według mnie właśnie tak może być jak napisałeś.. Do tego można dodać kończące się powoli złoża surowców, rozpad gospodarki, przeludnienie..

"Zbyt długo żyjemy w pokoju..."

Co prawda amatorsko wykonane video, ale naprawdę warte obejrzenia:

2012? nie wierzę w tą datę.

EMPTY :C

Opublikowano

pozdro wam ;o

w chuja nas robią i tyle

Popieram cię.

@topic

Mi sie skonczy swiat w 2099. bo wtedy konczy sie kalendarz w windowsie ; O

78520384107366447872.png

Mój brat, to mój Ziom, moje Ziomki jak rodzina. Zaraz po Matuli, o której nie zapominam. Kocham Cię Mamo, jeszcze wszystko się ułoży. Wnet kurwy pozdychają i to nam drzwi otworzy.

Opublikowano

A ja radziłbym zamknąć temat bo pieprzycie głupoty. Jak już napisałem, na przełomie 2012/2013 Słońce będzie bardzo aktywne(zaczyna się nowy cykl, i to nie jest coś nowego), ale nie zanosi się na coś co mogło by zniszczyć ludzkość. Jedyne co może się przytrafić to nie działająca sieć, urządzenia elektryczne itp. Tyle. Closed plox.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Mnie osobiście, jako chsześcijanina przestraszyła z deka trzecia tajemnica fatimska, TU link. Ale nie ma co sie bać. Gdzieś słyszałem że było już 40 kilka oficjalnych końców świata, podobno ludzie w grudniu 999 roku sprzedawali majątki i bawili sie ile wlezie, chciałbym widzieć jak wyglądali jak okazało się ze nic nie było :P

Opublikowano

O boże. Ludzie ! Nie ma Cie już tematów to spamowania ? Na moje to koniec świata nastąpi kiedy naszego pokolenia już tu nie będzie czyli za kilkadziesiąt lat więc nie ma się o co spierać. Majowie mówią, że w 2012 a pewnie inni powiedzą, że w 3085 ... To tylko ludzkie i bezsensowne gadanie. Słońce nie spadnie nam na głowy i się nie spalimy. Nikt tego nie wie. Pewnie nawet sam Einstein by o tym nie wiedział.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Koniec swiata bedzie w roku 2099 bo w tedy konczy sie kalendarz Windowsa xD

@Edit Futur0 byles pierwszy

Mój Temat

http://www.mpcforum.pl/topic/233868-artificialaiming-radar-v-27-wersja-17/

Pomogłem daj + to nie boli

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...