Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mój Save

SopherPRO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Domek jest tylko ten co ma byc na farmę od CTSG, bo nie miałem pomysłu jak go zrobic :D Jeśli macie jakieś pomysły pisac mi na PW ^^

ExModerator Terraria | ExModerator Minecraft | MPC Media Team | ExMentor | Gold Member

• Odpowiedzi 67
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No chyba nie :P Potem zrobie fajny posąg, nie kaktusa :P

ExModerator Terraria | ExModerator Minecraft | MPC Media Team | ExMentor | Gold Member

Opublikowano

super świat :) ale jest jedna rzecz która Ci nie wyszła mianowicie spływ kaktusów :) ale ogólnie wszystko bardzo ładnie :rolleyes: :rolleyes:

Mam mało postów bo nie spamuje :) !

Opublikowano

No wiem, że trochę spływ nie jest dopracowany, ale postaram się go naprawic ^^

Opublikowano

Dzięki Brzydal już wklejam skana :D

150 Post :D ( Beginner ^^ )

Opublikowano

Od JJay`a wziełem tylko świątynie, a od CTSG domek "farmowy" :P

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 lata później...
Opublikowano

OHOHOHOHOHOHOHOHOHOHHOHOHOHOHOHOHOHOHOHOHOHOHHOHOHOHOHOHOHOHOOHOHOHOH ALE ODKOP XDDDDDDDDDDDD

Stare czasy :C

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...