Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Agent Error

daniel1580

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,od wczoraj zaczęłem grać na EuroGunZ i jak wbijam na serwa pisze Agent Error:Agent not available.Jak np.ludzi gra z 16 to ja widze z 2-5 z pingem a inni maja ten znak nad głową i 0 pingu.Hackow itp nie instalowałem.Za wszelkie odpowiedzi dziękuję :)

Opublikowano

Połączenie sieci bezprzewodowej LAN prędkośc 512kb/s i połączenie pisze ze mam bardzo dobre all programy i antywirusy,firewalla wyłączyłem.Nie wiem czemu,a może trzeba w EuroGunz porty wpisać zamiast te co już są 7500-7700 to inne ?.Nie wiem juz sam :/

Opublikowano

Wiesz 512 to nie jest takie doskonałe juz na te czasu wg mnie jedynym rozwiazaniem dla ciebie to jest wchodzic na servery do 8 osob max bo na 16 to masz przeciazenie i to ostre :]

userbar1aa8vybw7.png

18413ih7.png

Need

Opublikowano

1. Co do Agent Error'ów to tak jak mówili koledzy wyżej masz lagi ( za słaby net ), oraz ludzie którzy są w jakimś roomie zbyt daleko mieszkają i się nie widzicie. Ponieważ odległość jest zbyt duża.

2. Serverów, możesz nie widzieć albo dlatego, że padł może Ci net?hmm ...

Albo robią jakiś update czy cuś?

@daniel

Używaj opcji EDIT, a nie co wypowiedź nowy post piszesz...-.-

Poza tym mówię, może robią jakiś update.

' wielu ludzi patrzy, lecz tylko nie liczni widzą '

Opublikowano

Net mi nie padł:/

@Edit:Mógłby ktoś co gra w EuroGunza sprawdzić czy działa? Bo u mnie nie widze serwów pewnie coś robią ale chce być pewny :))

Opublikowano

@up

a mi za to padl prad na calym osiedlu ;]

@topic

ja mam 512 place za nia w huj za duzo, ale nawet smiga xD

a wogole to jest tak ze jak grasz z ludzmi np ze stanow to sa lagi w pieron duze :P

Opublikowano

no tak ale to raczej na 16 osob na servie 15 osob ze stanow jest ... ? po 2 jak płacisz w chuj zaduzo to (jesli mozesz bo nie kazdy moze) kup sobie UPc Chello płace za 10 mb tyle co w neo za 2 ;]

userbar1aa8vybw7.png

18413ih7.png

Need

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...