Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kupiłem od pewnej osoby na allegro pewien item do gry metin2.Koleś ewidentnie mnie oszukał bo jak dzwoniłem to kutas powiedział że jak wejdzie to poda mi passy do 1 lvl i tam bd ten item. Kolesia nie ma i brak mam z nim kontaktu.Mowil ze kasa mu doszła na konto.Komórka wyłączona i mam brak konaktu z typ człowiekiem.Co mam robić i gdzie mam to zgłosić ? Proszę o odpowiedź SZYBKĄ I KONKRETNĄ!

Opublikowano

dzwonilem do niego koło 14-15. mowil ze jak bd potem na kompie to przesle mi passy. jest 23:50 i brak kontaktu.KOMA OFF..to pierw na allegro go czy odrazu na policje? czy czekac czy co?

Opublikowano

Poczekaj jeszcze kilka dni, jeżeli pisał że pieniądze doszły to pewnie da.

Może akurat dziś go nie było przy komputerze, różnie bywa.

Opublikowano

koleś ma 7 dni na przekazanie ci towaru, inaczej nic mu nie możesz zrobić, koma mogla sie rozladowac, na kompie może nie byl bo lekcje robil, a teraz spi ;d

Opublikowano

kurwa przeciez czlowiek to nie robot . i nie bedzie myslal 24/7 zeby ci przekazac zasrany item .. moze ma dziewczyne ? mzoe ma chora mame/tate musi im pomagac ? kurwa nie wiesz jakie jest zycie ty debilu i odrazu placzesz bo ci neidal glupiego itemu w 1 dzien -_-

Sa dni kiedy widać to jak na dłoni ..... . Magik , Fokus , Rahim > Paktofonika :)

jebni + jak ci pomogłem . jak nie jebni minus . jezeli minusujesz/plusujesz bez mózgu lepiej odłącz kabel neo ;].

Opublikowano

Wasze myslenie ze ma dziewczyne, chora mame/tate... hahahaha

smieszne, sprzedawca musi bez wzgledu wywiazac sie z sprzedazy,

nikogo nie powinno interesowac czy ma chora matke czy tez nie

powinien wywiazac sie z aukcji i koniec.

Naprawde trudno wejsc i w 5min wyslac mu passy (nawet mniej)

;]

Oszust i tyle, nastepnym razem kupuj od zaufanych,

najlepiej wogole nie kupuj;]

allegrokids... hahaaha

cooltext454992920.gif
Opublikowano

Sprzedający ma 7/14 dni na przekazanie itemu. Jeśli nie da Ci wygranego przedmiotu po 14 dniach zgłoś sprawe na allegro, a oni Ci powiedzą że z taką sprawą na policje :).

A i mała rada dla Cb, nie kupuj nigdy nic u osób które mają 1,2,3 komentarze i konto miesiąc temu zakładane :)

c(;

Opublikowano

Sluchaj tego co powiem bo jest to drastyczna prawda. Jezeli zglosisz te sprawe do allegro lub tam na policje czy gdzies to i tak nie dostaniesz tego itemu , a sprawe wygrana ma sprzedajacy w tym wypadku . Na allegro nie wolno handlowac wirtualnymi przedmiotami ktore naleza do firmy gameforge (czy cos takiego) one nie sa twoja ani jego wlasnoscia. Wiec jak masz blisko do niego to odwiedz go osobiscie ;) A tak poza tym to osoby up macie wgl konto na allegro? chyba nie bo na Przesylke czeka sie 14 dni Roboczych od zaksiegowania wplaty

Cos 21 dni temu mialem podobny przypadek zamienialem sie z kolesiem na konta w metku (przez allegro ) on wystawil aukcje ja kupilem , podalem passy a on powiedzial "Wiesz co myslalem ze nie jestes zlodziejem ;/ ;/ " (a pasy juz skurwiel zmienil ) Wiem ze sie zale ale mi naprawde szkoda konta 78 daggerka z zasadzka na p ;f . Tyle ze ja mam taki plusik ze ja do tego gnoja mam 60km ;> I za niedlugo 17- latek bedzie mial faina niespodzianke :D

94051081471225724789.jpg
Opublikowano

Może wyłączył telefon dlatego, że jeszcze pieniążki mu nie przyszły a Ty cały czas do niego dzwonisz... pozostaje Ci tylko czekać ;D

A jak nie to na Allegro możesz zgłosić przez Zgłoszenia

Kojko nie przestrzega regulaminu, to regulamin przestrzega Kojko

:)

Opublikowano

Jest szansa, że cie oszukał. Bo pomyślcie co za problem wysłać w 1 dzień login i passy? Przez tu nie trzeba czekać na takie coś 7/14dni -.-

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...