Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Oszustwo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kupiłem od pewnej osoby na allegro pewien item do gry metin2.Koleś ewidentnie mnie oszukał bo jak dzwoniłem to kutas powiedział że jak wejdzie to poda mi passy do 1 lvl i tam bd ten item. Kolesia nie ma i brak mam z nim kontaktu.Mowil ze kasa mu doszła na konto.Komórka wyłączona i mam brak konaktu z typ człowiekiem.Co mam robić i gdzie mam to zgłosić ? Proszę o odpowiedź SZYBKĄ I WAŻNĄ.

EDIT@ kurwa człeniu z czym do mnie wyjeżdzasz ? mam nauczkę ? bo to ja 1 kupuje cos na allegro do metina? pech że trafiłem na pajaca a Tobie to brakuje mózgu chyba..masz nauczkę.. bez jaj..to co przez to mam nie kupować na allegro? zastanów się zanim coś napieszesz

Opublikowano

Masz nauczkę. Zgłoś do supportu to dostaniesz jeszcze bana.

na allegro gdzieś do supportu możesz, napisz że nie dostałeś produktu a transakcja się udała.

//Pomóż nobowi to cie jeszcze pięknie zjedzie <3

Oferuję pomoc:

Oferuję pomoc z port forward (przekierowywaniem portów) Tylko i wyłącznie gdy posiadasz router.

Oferuję pomoc ze stawianiem serwerów do Minecraft na systemach FreeBSD/Debian/Ubuntu.

Oferuję pomoc z konfiguracją pluginów minecraft jak permissions.

Oferuję pomoc z konfiguracją serwerów minecraft.

Tłumaczę pluginy bukkita na język polski.

Większe tutoriale:

Zostanę administratorem/moderatorem na jakimś dobrym serwerze dedykowanym, propozycje proszę wysyłać na PW.

Opublikowano

Takie rzeczy zgłasza się do administracij allegro, ale nie sądzę że to coś pomoże : /

Proszę nieprzeszkadzać zmarłemu.

Opublikowano

Zgloś ziomka do adminów na allegro, wiesz jest to w końcu kradzież zakazana przez prawo. Może i ktoś z użytkowników mnie wyśmieje, lecz możesz mu założyć sprawe ;)

Koszty sądowe poniesie on, może i zwróci kase za item. Chociaż trzeba mieć ukończone 18 lat bo jeśli nie masz, to jeszcze ty dostaniesz po `nosie` że złamałeś regulamin allegro. : )