Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

via www

Mateq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio z braku zajęć naszła mnie chęć zagrania w jakąś grę via www (Travian, czy coś w tym stylu). I tu pomyślałem, że można by było zebrać ekipę i zagrać razem. Proszę tych, co mieliby chęć pograć z innymi z MPC o komentarze i propozycje gier. Później dodam ankietę z propozycjami, a na końcu wybierze się serwer.

@down

Sądzę, że Travian to by był najlepszy wybór, ale poczekamy co inni zaproponują.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Proponuje jako zgrany team zaczac na francuskiej wersji iż wyszła nie dawno i jest ogromna mozliwosc rozwiniecia sie i walczenie o czołówkę tego świata i gry!

Instrukcja rejestracji:

http://img11.imageshack.us/my.php?image=instrukcja.png

Ranking:

http://img19.imageshack.us/my.php?image=rankingw.png

Mój nick:MTWgame

i robię sojusz o nazwie:

PLAGIAT

Skrót:-PL-

Jak chcecie zaproszenie i tak dalej to piszcie do mnie i gdy wybieracie kierunek to ostatnią mozliwosc ;-0

,ale wszystko się ustali i tak dalej

Serdecznie zapraszam

btw. - Pr0Zonk to mój nick na plemiona.pl^^ św.21,25,27,30

Opublikowano
Ogame. Można zrobić priv serva i zebrać ekipę z MPC i grać. Zebrałoby się dużo osób itp

Own3d, priv serwa w ogame... Ciekawe kto będzie grał na twoim priv serwie. Poza tym hosting...

@topic

Proponuję zrobić ankietę.

Opublikowano

Ankieta dodana.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Admin Cienia
Opublikowano

Ogame rządzi, grałem dwa lata miałem ponad 1kk pkt, i wogóle fajnie było, ale znudziło mi się i brak czasu sprawił że skasowałem konto.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Znając życie to nic z tego nie wyjdzie, bo pewnie Ci którzy zagłosują na inną grę niż ta która wygra nie będą w nią grali... Jaka narazie wygrywa Ogame. ^^ Gdyby wygrała ta gra lepiej było by poczekać na nowe uni. ;]

Opublikowano

Nie wiem czy Ogame nie będzie dla niektórych za trudne na początku. Travian jest prostszy i sądzę, że od niego powinniśmy zacząć, znudzi nam się, wtedy przerzucimy się na Ogame, gdy niektórzy nabiorą doświadczenia w takich grach.

Km5iG.png

Opublikowano

No ... jak ogamie to u61 a pomogę .... ale w sumie to można by było w Traviana , czy the Crims , ja te gry lubię + jak już będzie ekipa to zakładamy MT i tam gadamy ... a Makin pali furę czasu na pleminach ... xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...