Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dl] Metin2Mod Modding By Siwy 24.02.2011

SIWY218

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 64
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hmm są to te same chyba pliki które kamer dał... w tym folderze "hack" znajduja sie pliki wczesniej wgrane na KamerModzie... Czy aby napewno DMG Hack śmiga?

Pliki są te same, tylko odpowiednio zmodyfikowane, żeby nie odrzucało i działał DMG z broni na koniku.

Opublikowano

Dziala :) +ik leci :D

10 Postów[√]

30 Postów[√]

50 Postów[√]

100 Postów[X]

150 Postów[X]

200 Postów[X]

230 Postów[X]

250 Postów[X]

300 Postów[X]

Opublikowano

Witam

mam ptyanie ! widac na tym nowe itemy(helmy) i czy trzeba w jakis specjalny sposob blokowac HSa i zmieniac index???? dzieki za odpowiedzi na dreczace mnie pytania xD

Niewalcz z idiota bo sciągnie Cię na swój poziom i zniszczy doświadczeniem!!!
Jak pomoglem daj plusika

Derides;PL Polecam nowy fajny inny serv.metina

Opublikowano

Może to komuś pomoże, ale żeby działało wam DMG musicie przed każdym włączeniem moda wrzucac do folderu Kamer < hack pliki z paczki.

Trzeba to robić dlatego, że kiedy włączymy normalnego metina on jakimś cudem zmienia pliki z hack na normalne. POZDRAWIAM

Działa mi w 100%

Opublikowano

Może to komuś pomoże, ale żeby działało wam DMG musicie przed każdym włączeniem moda wrzucac do folderu Kamer < hack pliki z paczki.

Trzeba to robić dlatego, że kiedy włączymy normalnego metina on jakimś cudem zmienia pliki z hack na normalne. POZDRAWIAM

Działa mi w 100%

Odpalaj grę przez plik metin2client.exe to

on jakimś cudem

nie będzie ci zmieniał plików ! :P
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Nie Wysyła logów?;>

JAK ŻEM KUR*A SZEDŁ NA WOJNĘ ODPROWADZAŁ MNIE MÓJ TEŚĆ MIAŁEM WTEDY SZEŚĆ WALIZEK, WSZYSTKIE SZEŚĆ MUSIAŁEM NIEŚĆ O KUR*A NIEŚĆ, O KUR*A NIEŚĆ. POD GRUNWALDEM MY WALCZYLI POD CEDYNIĄ BYŁEM TEŻ BYLI BYŚMY ZWYCIĘŻYLI ALE KUR*A PADAŁ DESZCZ O KUR*A DESZCZ, O KUR*A DESZCZ. JAK ŻEM WRACAŁ Z TEJ WOJENKI SZEŚĆ WALIZEK MIAŁEM ZNÓW, MIAŁEM SZEŚĆ ORDERÓW ALE KUR*A NIE MIAŁ NÓG OJ KUR*A NÓG OJ KUR*A NÓG

SAM TO WYMYŚLIŁEM Z NUDÓW POZDRAWIAM!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...