Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tak Czy Nie?

ProLis

15 użytkowników zagłosowało

1. 1. Oplaca si??

• Tak
      13
    • Nie
      2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam zamiar kupić Mp7a1 + med box. Chciałem kupić jeszcze Flash do tego ale to by wyszło 75 k a z kasą z premki to mam tylko 60 k . I moje pytanie to czy kupić tylko Mp7a1 + med box czy jakiś inny zestaw jak inny to piszcie jaki z góry thx będą + lub - jak kto woli :)

MAM 33 LVL

ZBIERAM -

ProLis®

Opublikowano

Jak dla mnie lepiej pozbierać już te 15k i będzie dużo lepiej. Bo po co Ci inny ? 15k to może 3-4 dni gry chyba, że dużo grasz to jeszcze mniej. A jeśli koniecznie chcesz teraz kupić to dla mnie bez tych flashy też będzie ok. Albo do asa weź sobie famas+adrenalina. Chyba, że nie masz 16 lv to g36 adrenalina+flashe. Mam nadzieję, że pomogłem i liczę na ---

Opublikowano

MP7A1+Medbox jest fajnym zestawem + ewentualnie jeśli uda Ci się uzbierać dokupisz jeszcze flashe.

Ja zawsze jak kupowałem golda na 30 dni to zaczynałem z famasem, flashami i adrenaliną a kończyłem z MP7A1 i boxami.

Mam nadzieje że pomogłem Zbieram +

Opublikowano

MP7 i Med Boxy jak dla mnie wystarcza. Kup sobie i juz graj no i zbieraj na te flashe jesli chcesz ale ja bardziej polecam Ci Staminke.

1373662483-U83583.png

Opublikowano

flash się bardziej przydaje dla snipera, jak gdzieś kampisz, dla meda jest mało użyteczny.

mp7a1 + boxy + compressed bandage + sp10 i 5 up i lecisz.

Ale samo mp7 i boxy powinny ci wystarczyć.

signgen.gif
Opublikowano

Mp7A1 i med boxy to dobry zestaw ale zamiast flashy kup sobie stamine na meda lepiej

Dziękuję T H C za ... eeee.. za to, że zapominam

Dziękuję M O C za to, że to moja rodzina

Dziękuję moim starym za to, że po prostu jestem

Dziękuję życiu za to, że jest dla mnie wielkim questem

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...