Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Co Wybrać :)

szon122

Co wybraliście byście  

32 użytkowników zagłosowało

1. 1. Cz??ci do kompa czy konsola

• Cz??ci do komputera
    • Konsola Ps3 lub Xbox360

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam mały dylemat nie wiem co wybrać czy części do komputera czy jakąś konsolę piszcie w postach.

cudo.png
Opublikowano

Na twoim miejscu wybrałbym raczej PS3 , które posłuży Ci jako odtwarzacz Blue-Ray i konsola do gier.

Napisz może do czego potrzebujesz, czy tylko do gier czy jeszcze masz zamiar coś robić.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Ja bym jednak wybral konsole bo one beda smigaly jeszcze pewnie do 2014 roku takze do tej pory wydalbys z 6000 na pcta zeby grac w najnowsze tytuly.

32325.png9244.gif

17229.gif38649.jpg

15039.gif12994o.gif

Brak Polskich Znakow | Nie Hate'uj | Szanuj | Przestrzegaj

Mozesz Dac +

Opublikowano

Zależy, czy twój komputer wymaga kupienie lepszych części, czy też Ci się nudzi. Jeśli masz kompa "średniego" to bym kupił coś, wraz z jakimiś gierkami. Ewentualnie jeśli masz w miarę dobrego kompa to którąś z konsol. Swoją drogą to na NGP czekaj. :D

survarium_user_bar_en.jpg
Opublikowano

Jeśli nie jesteś maniolem strategi to Konsola.

Mam Xboxa i mogę z czystym sumieniem polecić :)

I jeszcze mutli esh... <3

Były Moderator Metin2, kiedyś z obowiązku, dziś dla rozrywki.

icon-social-apple-outline-64.png

Opublikowano

Części do komputera lepiej się przydadzą, ponieważ będą używane dłużej a konsole znudzą ci się w miesiąc lub dwa i odłożysz, i będą leżeć.

6504a07000005dd3.jpg

Jeżeli moja odpowiedź Ci pomogła to proszę daj mi +

Opublikowano

czesci do kompa, gdyz zawsze mzoesz sciagnac emulator do ps3 i grac w gry z ps na kompie, dokupic joistick, kabel do tv i konsola jest;p

s0vgbq.png

userbarkopiasz8.png

Opublikowano

Omg... załatw sobie lepszego kompa bo komputer to podstawa

A do PS3 raz że potrzebujesz oryginalnych gier, to jeszcze odpowiedniego telewizora ! do starych nie podłączysz, a jeśli masz za mały ekran, to bezsensu kupować PS3

550W OCZ Fatal1ty Modular SLI, AMD Phenom II X4 960T BOX (3.0GHz, Quad Core, 6MB, 95W, AM3), ASRock 870 870 Extreme3, DDR3 4GB 2000MHz PDP Patriot PGS Sector5 Low Voltage (2x2GB, DualDDR, CL9), Radeon HD6770 Sapphire 1024MB GDDR5, DP, HDMI, DVI, PCI-E 850/4800, SilentiumPC Brutus 410 Pure Black

wqdz690429546a.jpg Piszę poprawnie po polsku.

Opublikowano

Ja bym wybrał części do kompa.... komputer ma wiecej funkcji i jest prościej go ulepszyć jeśli się trochę postarzeje :) No i oczywiście lepszy dostęp do gier ...... nawet choć by piraty...

1851984472.png

Neostrada 40 Mb/s -,-

Opublikowano

Części do kompa, z własnego doświadczenia wiem że konsolka daje dużo frajdy (mam xboxa 360 i nie narzekam) ale przyjdzie pewien moment że znów się przesiądziesz na kompa :>

icecubea.png

Opublikowano

PS3 only. xD

78520384107366447872.png

Mój brat, to mój Ziom, moje Ziomki jak rodzina. Zaraz po Matuli, o której nie zapominam. Kocham Cię Mamo, jeszcze wszystko się ułoży. Wnet kurwy pozdychają i to nam drzwi otworzy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...