Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cd-Key Allegro?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie chciałem sobie dzisiaj kupić Cod5 ale nie zalazłem w całym mieście (prawie)

ale potem poszukałem na allegro i znalazłem coś takiego http://allegro.pl/call-of-duty-5-world-at-war-i-klucz-i-automat-24-7-i1465508162.html

ktoś sprzedaje cd-key'e do gier i mam takie pytanie co do tego czy po zakupie takiego

klucza możliwe będzie grać w multiplayer?? Bo nie chce czekać ponad tydzień zanim w jakim

kolwiek sklepie zamówią :( tam niby pisze:

"Wpłacając przez Placę z Allegro kod otrzymasz automatycznie w ciągu kilku minut od momentu odnotowania wpłaty o każdej porze dnia i nocy, nie muszę być online.

Kody są aktywowane podczas instalacji gry

Kupujesz od sprawdzonego sprzedawcy, daje Ci to gwarancję że Twój klucz nie zostanie po jakimś czasie zablokowany

Klucze nie pasują do Steamu

Przed zakupem klucza musisz już posiadać dowolną wersję gry z dowolnego źródła (np. pożyczając płytę od kolegi) po wpisaniu klucza licencyjnego możemy cieszyć się pełną wersją gry jak z pudełka - nie będziesz potrzebował żadnych cracków nodvd itp "

To jest opis produktu proszę o odp

1313798626-U268549.gif

Sam na 32 w zombie bez użycia maszyny z napojem reanimacji

Opublikowano

Ja kiedyś kupiłem klucz do steama i przyszedł nie działający.Sprzedawca wymienił go na drugi - również bezużyteczny.Trzeciego dać nie chciał,powiedział że wyłudzam kody i dostałem negatywny komentarz.

Twoja sprawa,zależy jak trafisz.

pozdr

\m/ \m/

GG: 9261310

Opublikowano

No tak tylko to nie do stem ale do cod5 on nie jest na stem

1313798626-U268549.gif

Opublikowano

Będziesz mógł grać multiplayer.

A sprzedawca ma tylko 2 negatywy (od 1 typa), więc wydaję się zaufany ;d.

@up

No to ściągasz z netu, lub pożyczasz od kolegi, a podczas instalacji wpisujesz swój klucz, który zakupiłeś.

52126142219396245817.jpeg

Opublikowano

O to super będę mógł kupić i se zagram tylko pożycze cod5 od kolegi bo chcemy se z nim zagrać

Ps. O okazało się że mój ojciec se codd'a 5 sciągnoł da się jakoś ten klucz wpisać bez reinstalacji coda?

1313798626-U268549.gif

Opublikowano

Gamecodes.pl i Keye.pl, to chyba najbardziej zaufane i najlepsze firmy w polsce zajmujące się sprzedarzą cd-keyów. Kupowałem je od obu firm, i na żadnej się nie zawiodłem.

reklama