Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Epic Seed! Takej Mapy Nie Widzieliście :D

Mączka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo przeglądałem troche forum minecrafta i temat o seedach mi się spodobał tak oglądam i zauważyłem taką epicką mape że szok no to mówie robie seda próbowałem 3 razy i nie wyszło za 4 razem odpalam i resp słaby ale coś widze wiszącego kawałek obok (wsyzstko otoczone górami) i to było to co chiałem.!

Seed: El Buho

Tu ss :D :

minecraft3y.jpg

Seed: mpcforum też jest ciekawy ja miałem dosyć dużo gór i jaskinie do jednej wleciałem to było pełno diamentu :P (ok. 10) kawałków a jaskinia była naprawdę głęboka ..

Ale jak używam invedita to mi to nie potrzebne i wole super wgląd :]...

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

Elo przeglądałem troche forum minecrafta i temat o seedach mi się spodobał tak oglądam i zauważyłem taką epicką mape że szok no to mówie robie seda próbowałem 3 razy i nie wyszło za 4 razem odpalam i resp słaby ale coś widze wiszącego kawałek obok (wsyzstko otoczone górami) i to było to co chiałem.!

Seed: El Buho

Tu ss :D :

minecraft3y.jpg

Seed: mpcforum też jest ciekawy ja miałem dosyć dużo gór i jaskinie do jednej wleciałem to było pełno diamentu :P (ok. 10) kawałków a jaskinia była naprawdę głęboka ..

Ale jak używam invedita to mi to nie potrzebne i wole super wgląd :]...

Mnie w całkiem innym miejscu zrespiło o.O

mrsizamo.png

By MM

Server Tiveria.pl

Opublikowano

@up

trzeba pare razy próbować.!

Wrzucę save :]...

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

Nie będziecie za każdym razem tworzyć nowego tematu =,-.

http://www.mpcforum.pl/topic/303147-podziel-sie-swoim-swiatem/

Close.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...