Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najlepsza Pulapka W Minecraft

hrabia14

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

MCedit to nie hack , tylko edytor mapy , każdy robi co chce :D . Nie każdemu chce się tyle męczyć , lecz ja wolę się dłużej pobawić :P.

• Odpowiedzi 67
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@up nie nie światło od lawy chyba zapobiega się tworzeniu potworków

W żadnym przypadku... Jeśli tak, to w jaskiniach z lawą nie spawnowały by mi się moby... o.O

survarium_user_bar_en.jpg
Opublikowano

Pułapka bardzo dobra, bardzo czasochłonna. Zdaje mi się jednak, że jeśli wyjdę na powierzchnię, to mobki się nie pojawiają i przedmioty nie lecą. Muszę zejść na dół, pokręcić się trochę, najlepiej jak stoję w tym miejscu pod lawą. Największy problem miałem właśnie z tym jak wylać lawę.

Opublikowano

nie martw sie spawnuja sie tylko ze itemy znikaja po okolo 6min wiec dlatego mozesz miec cos takiego osobiscie jak wychodze na powierzchnie to w porzadku a po powrocie lezy tam ok. 60 siarki

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Chcecie filmik to go macie , ja chciałem go nakręcić ale wyprzedził mnie nasz glob

http://www.mpcforum.pl/videos/view-270-tutorial-budowa-prostej-maszynki-do-itemek-monster-trap-minecraft/

Dajcie mu suba na YT :].

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

o dzieki mi niestety wszystkie te programy nagrywajace strasznie mula kompa ale teraz jest filmik od maki

PS.moge dac linka w pierwszym poscie?

Opublikowano

@up

to nie mój filmik ale myśle że tak :]. Pisz do jacka a On na 90% będzie na tak :]..

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

A ja mam problem moby sie ladnie spawnują tam wpadają do pułapki dedają lecz nie spadają mi itemy powiedzcie co zrobilem zle tu ss

66051163821862570305.png

29105455.jpg
Opublikowano

A ja mam problem moby sie ladnie spawnują tam wpadają do pułapki dedają lecz nie spadają mi itemy powiedzcie co zrobilem zle tu ss

66051163821862570305.png

tam gdzie woda spływa musi być dziura ;/

Oddajcie minusy! :(

Opublikowano

66051163821862570305.png

pewnie pod lawa zrobil ci sie tzw. dead zone czyli miejsce gdzie woda stoi i sie nie porusza i to tam zostaja przedmioty

Opublikowano

Przydatny tut. Trochę roboty przy tym jest ale fajny jest efekt końcowy :D Robiłem wszystko tak jak napisane i mi wszystko wyszło elegancko :)

Łap 6 plusów B)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...