Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Dmg Nie DziałA

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam :(

pomóżcie dzisiaj dmg mi już dzisiaj przestało działać wczoraj jeszcze chodziło ale dzisiaj jak próbuje uruchomić metina z plikami dmg to wyskakuje że index niepoprawny i żeby spatchować metina do poprawnego uruchomienia :( co się stało czyżby nowa aktualizacja ??

miałem Pliki DMG od Cupidyna Cupidyn Pomóż nie mam twojego gg skasowało mi sie ;///

pomóżcie mi z tym dmg ;(

oczywiscie mi chodzi o Metina Pla Cupidyn pewnie mnie jeszcze pamietasz ;))

Opublikowano (edytowane)

Mi też nie działa, ale wierze w mpc! :rolleyes:

@EDIT

Jeżeli kamer wymyślił że da sie zmienić plik "root" i nie wykrywa że jest nie poprawny to na index tez cos sie da zrobic

Edytowane przez Metin0wiec
1316822982_by_meno.gif
Opublikowano

Więc, jeżeli dmg nie działa to zainstaluj od nowa metina, metin2mod, i w folderze Pack wypakuj dmg .

Nie zależy mi na waszych + sach i - sach ...

Lepiej wejdźcie na

www.pajacyk.pl

i kliknijcie w pajacyka :)

Opublikowano

chodzi mi o dmg na Metina Poolskiego !

od dzisiaj już nie chodzi i wyskakuje to co napisałem z resztą jak widać już kazdemu :( więc bardzo proszę i czekam na te nowe przejście które będzie działać jeżeli narazie nikt go nie ma to ok rozumiem poczekam ;) a dokładnie to miałem Pliki DMG Od Użytkownika : Cupidyn powinniście znać ;]

i te jego dmg nie instalowało się tylko wypakowywało sie te 2 pliki do folderu pack i zmieniało nazwę na kamer_PC.eix , kamer_PC.epk

i trzeba było zmienić w Index w nazwie jak mieliśmy pc to na : kamer_pc i takie miałem dmg i mi ciągle chodziło ;]]

czyli jak widzę trzeba znów czasu na kolejne dmg chodzi mi o nieodrzucanie z konia podczas expa + podwajanie obrażen zadawanych z konia :) z buta tez mi chodził ;D

na szamance leczenie w 1 skilu i w woju Body na szarżę ;] na reszcie postaciach mi nie działało dmg ;D ;)

Opublikowano

czyli najlepiej chyba pisać DO Cupidyna osobiście i się dowiedzieć czy ma nowe dmg czy jest jakieś nowe przejście .... ma ktoś jego gg ? bo ja straciłem :(

Opublikowano

ja nie chcę żadnych waszych waithacków .. tylko chce normalne dmg takie jak opisalem powyzej !! najlepiej jeżeli by mi Cupidyn pomógł albo wy tylko nie wiem co mam wkońcu robić jezeli tego moda wgram do których daliście linki to będzie już chodziło ?? czy trzeba czekać znów na jakieś przejścia itd.. ?

Cupidyn jak to czytasz napisz mi na gg :) 10516214 ;D bo nie mam twojego !!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...