Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź]Phoenix

PHOENIXMT2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Właśnie, skoro dopracowujecie szczegóły, to znaczy że serwer już prawie zrobiony. A więc myślę, że wszyscy gracze chcieliby poznać wyniki ankiety, a tym samym raty serwa itd.

• Odpowiedzi 64
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Miło wspominam WoFx. Akurat gdy zamknęliście serwer miałem ochotę na niego wrócić. Tylko proszę Was, nie zróbcie tak, jak to zrobili z Evenye, czy EvoniS, bo zachwalanie serwera, który padł po dwóch tygodniach nie jest przyjemne.

Opublikowano

Ale skargi to chyba do założycieli wofxa a nie do tych od tego servera :x

Dawajcie server ! ja chce grac ^ ^

Opublikowano

Fajnie się zapowiada .. Ale jedno pytanie czy serwer będzie miał spol lub patchera na metina 2010 roku jak tak to zagram na 100%

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Fajnie się zapowiada .. Ale jedno pytanie czy serwer będzie miał spol lub patchera na metina 2010 roku jak tak to zagram na 100%

Myślę że tak są teraz odpowiednie programy do zrobienia takowego spolszczenia.

Więc myślę, że samo spolszczenie to nie problem.

Opublikowano

is nie jest taki zly , kiedy nie ma w nim wszystkiego - stalek , fryzur , bóg wie czego jeszcze .

wszystko jest znosne , byle by z umiarem: >

moglyby byc np. jakies ciezko do zdobycia/wydropienia ulepszacze , czy cos: > i wtedy byłoby ok.

właśnie jak napisał zawadiaka;D

no.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...