Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Czemu ceny są tak duże?!

XxXCyrusXxX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wszystko podrozalo ze wzgledu na kupowanie yangow w na allegro

NP:kamienie duchowe 300kk(kirian)

kd speeda+4 150kk

Niestety dzieci sie nakupowaly i tak jest

Srednio 100kk warte 2zl

Jeżeli pomogłem to daj +

Opublikowano

Omg ale wy ludzie jesteście dziwni... Kiedyś małże były po 800k jak grałem kilka dni fb i za 40kk zrobiłem sobie nice eQ na +9, a teraz ceny w góre to małże w góre jak i reszta więc małż 15kk tyle samu czasu i mam Eq ma +9 za jakeis 700kk. Więc co płaczecie ? Chyba idzie all w góre więc czy coś kosztuje 2kk czy 20kk to komu różnie robi ? Owszem jak by było małz 1kk a aura 40kk to lipa a tak to 2 małże i mam aure. Więc nie stękajcie tak, jak sie nie podoba nie grać. Gorszym problemem jest update bo nie ma hacków a nie jakies ceny.

[extract]Zbieram minusiki :) Bo plusów nikt nie daje ^^[/extract]

kabuto.png

Opublikowano

tak robi bo jest max 1kkk w toborku ? i sie nie da nic pro kupic ewentualnie 12x kamien duchowy na kirianie 300kk wiec... 3,6kkk max mozna handlowac? wiec np stal+9 woj kosztuje 10kkk nie kupisz.. jedynie allegro wiec sie nie da grac bez allegro.. chyba juz ci to wyjasnilem ...

76561198017353072.png
Opublikowano

kasy jest pelno ja teraz mam po 2kkk na 5 charach a wogle nie gram strasznie szybko mi duzo daja nie wiem dlaczego nie raz nawet aure selne jakiemus noobkowi za 100kk a kamyk to rekord 700kk

Opublikowano

Muszę przyznać że to się powoli stacza ;P.Jedyny sposób na to to kupić póki czas z 1kkk i poczekać z pół roku,ceny spadną i będziemy milionerami;p;]Ja pamiętam jak małże chodziły po 80k...Wtedy przestałem grać...Za rok małże widziałem po cenie 10kk;]

Opublikowano

Jakaś nadzieja jest tzn hakerom musiało by się nie udać złamać nowego hs w co bardzo wątpię. Wtedy wkońcu yang sellerom yangi się skończą no bo wkońcu ile ich można mieć bez armii botów? Niewiele...

Opublikowano

Omg ale wy ludzie jesteście dziwni... Kiedyś małże były po 800k jak grałem kilka dni fb i za 40kk zrobiłem sobie nice eQ na +9, a teraz ceny w góre to małże w góre jak i reszta więc małż 15kk tyle samu czasu i mam Eq ma +9 za jakeis 700kk. Więc co płaczecie ? Chyba idzie all w góre więc czy coś kosztuje 2kk czy 20kk to komu różnie robi ? Owszem jak by było małz 1kk a aura 40kk to lipa a tak to 2 małże i mam aure. Więc nie stękajcie tak, jak sie nie podoba nie grać. Gorszym problemem jest update bo nie ma hacków a nie jakies ceny.

Sad, but true.

Teraz KU, które kiedyś nie schodziły za 5k, schodzą po 500k+, więc w czym problem? :O

1kkk=12 zł to jest przyczyną takiego skoku cen.

Opublikowano

Ja przyznam się że zakupilem 10kkk na monastyrze .

Pokupowałem srebrne bransoletki jakieś ebonki po 500kk max ;-)

Za tydzien posellam po 1kkk jeden item ;PP

tylko dupa jak ceny spadną na ale damy rade;-)

izwy90.jpg

Minus ? Plus ? Mi to obojętnie ;-)

Opublikowano

Nie spadną ale będą rosnąć :]

Kto jest temu winny ? Dlaczego ceny są takie wysokie ?

Odpowiedź jest prosta : przyczyniają się do tego wszyscy gracze którzy kupują yang na allegro.

Przez allegro powstało coś w rodzaju inflacji xD czyli jednym słowem jest w grze za dużo yang.

Gdy zaczynałem grę fms ze sr 15 i kd + 3 kosztował max 15kk. Teraz taki fms kosztuje 100 kk +

Sami jesteście temu winni : alegrowicze :)

Opublikowano

heh nie ma to jak starcze czasu Pl jak na Monaku chodziła aura po 100k

Teraz bez allegro nie ma co grac Czemu?

Proste z samego dropu yang ledwo co starczy nam na poty chyba że jakimś cudem bodzio wyleci a gdzie reszta eq i skille?

Teraz bez kasy z allegro można sobie latać w mnisiej +0 i mieczem +0 ;D

Ci co graja nadal na PL muszą wydac fortunę żeby mieć eq na 65+ bez bonow ;p a gdzie skille?

Polski global dzień za dniem stacza sie na dno aż dojdzie to takiego stopnia że 2kkk bedzie można kupić za 1zł wtedy stanie sie 4FuneM ;p

sygna2ow.jpg

Opublikowano

zalicie sie ze przez allegro ale przez boty tez nie tylko te chinskie ale te z mpc forum tez wielu z was gra na botach i kradna drop i selaja z cena tez z kosmosu kradna i selaja drogo i sie dziwicie

Zbieram minusy!!!Nie dawać plusów!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...