Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dark Orbit Offline

sasek16

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam 2 rady:

1. Jak dasz offline, kto wie, może ci jakos pomożemy (osobiscie znam c++ i inne smiecie, na tyle ile mi trzeba).

2. Poszukaj programu do pobierania danych strony (żeby offline była) i zacznij kopiowac garene, bo nie zabazpieczeń, tylko po zalogowaniu, usuń bigpoint z linku!

Co do 2. W ten sposób, dobędziesz trochę skryptów, a korzystając z fast orbit, zdobędziesz kilka plików klienta.

Opublikowano

To będzie wersja ufna czyli plik z twoim lvl i wyposażeniem bedzie zapisany na twoim kompie.licze na waszą uczciwość wersje wrzuce niestety w niedziele

sygna.jpg

Opublikowano

Szkoda. Myślałem że sobie pogram ;/

We are Anonymous...

We are Legion...

We do not forgive...

We do not forget...

Expect Us...

Opublikowano

To będzie wersja ufna czyli plik z twoim lvl i wyposażeniem bedzie zapisany na twoim kompie.licze na waszą uczciwość wersje wrzuce niestety w niedziele

Hmm czyli istotnie coś się szykuje. Może dasz jakieś screeny?

Opublikowano

Twój opis, nie zgadza się z prawdą, to ja wygram z moją drużyną dialnetmasters.pl

@TOP

Ja gadam z kolegą czy w c++ sie do tego nie zabrac :)

Gość Pan Maciek
Opublikowano

Nie ma moda zeby zamknac...

A tak do all to pamietajcie ze on za to nie chce kasy, a ma tez wlasne zycie... Jak zrobi to napisze xD

Opublikowano

Nie ma moda zeby zamknac...

A tak do all to pamietajcie ze on za to nie chce kasy, a ma tez wlasne zycie... Jak zrobi to napisze xD

Niedługo moze Ty bedziesz modem, wez pisz do Mou bo jest gotowy dać Ci kidmodka.

550W OCZ Fatal1ty Modular SLI, AMD Phenom II X4 960T BOX (3.0GHz, Quad Core, 6MB, 95W, AM3), ASRock 870 870 Extreme3, DDR3 4GB 2000MHz PDP Patriot PGS Sector5 Low Voltage (2x2GB, DualDDR, CL9), Radeon HD6770 Sapphire 1024MB GDDR5, DP, HDMI, DVI, PCI-E 850/4800, SilentiumPC Brutus 410 Pure Black

wqdz690429546a.jpg Piszę poprawnie po polsku.

Opublikowano

kurwa nie wkurwiajcie mnie. W tygodniu moge siedzieć 20 minut dziennie, a w weekendy 2 godziny z czego w sobote jade do świnoujścia na mescz(400km)

sygna.jpg

Gość Pan Maciek
Opublikowano

No, nie glupie... Bylo powiedziec wczesniej, bym pojechal, bo lubie kabarety xD

Ja to jestem za legalizacja ;)

Opublikowano

Co wy robicie? to jest dark orbit nie pogaduszki ...

Jak co robią?;D nie widać? posty same się nie nabija :P

Opublikowano

Ja pierdole zamknijcie ten temat bo został założony tylko po to, żeby nabić sobie posty i zabłysnąć(co się najwyraźniej nie udało).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...