Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nieznane Fakty Combat Arms

Zavetti

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mowie o specu bo w większości przypadków osoby kupujące NX właśnie kupują specjalistów.

Wątpie. Od dośc niskiego lvl (2lt1) możesz już kupic speca za gp. To miesiąc gry.

@kecul

JA, a nie Replite13 otworzyłem temat.

Opublikowano

Witam po dość długiej przerwie :)

Przeczytałem dokładnie temat i posty, i niektóre informacje są co najmniej dziwne.

Skąd Zavetti wziąłeś te informacje? Podaj źródło następnym razem.

(...)

Tygodniowe utrzymanie serwera, przez Nexon Corporation wynosi 1 mln euro, natomiast wprowadzenie upate, czy eventu - 17 mln. Dlatego należy DOCENIAC ludzi, którzy są częstymi sponsorami gry. Bez nich, dzisiaj nie było by wspaniałego MMOFPS zwanego Combat Arms, tylko słaby shooter, z paintową grafiką.

(...)

Może mało kto wie, bo mało kto miał taką szanse, ale BurHunter1, absolutny nr 1 w CA EU ma ponad 89 % headshotów na Cabin Feverze. Czy to możliwe? Czy to możliwe bez hacków? Skoro Rosjanin dalej gra, a troche jest znany, nexon na pewno widział jego statystyki. Jednak, przy graczu z niskim lewelem, administrator CA kilkoma sprawnymi ruchami myszki wybiera opcje "Pernament Ban".

(...)

Na pewno kojarzycie Mukqkq rank_50.gif. Otórz, rozpoczął on gre na nowo, jak ToRuCMakTO rank_46.gif, jednak też wyłapał bana. Podobnie jak Muq - powód - inne. Ciekawe, co nexon ukrywa. ...

A ja wiem że obroty nexona są na poziomie 400 mln euro, więc nawet jeśli twoje informacje są prawdziwe (chyba jednak przesadziłeś) to nie sprawiają dużych problemów.

Gracze sponsorami gry? Widać że nie masz o tym pojęcia, wystarczą proste rachunki:

Graczy powyżej lvl CSM5 włącznie, których nazwie regularnymi, jest w grze 27000, jeśli przyjąć, że połowa z nich (oczywiście że jest ich dużo mniej) wyda na grę 1000 euro (co też jest niebagatelną kwotą) to daje to 13,5 miliona euro zysku dla nexona, przy obrotach takich jak wyżej to są grosze.

Co do BurHunter'a no cóż, wiadomo, że źródeł dochodów tak łatwo się nie pozbywa, ale równocześnie można mnożyć przykłady, kiedy to gracze z nx range > gold dostają bany.

Hmm 89% hs no przy takiej ilości killi to jest niesamowite, ale nie niewykonalne, dobre AR ze słabym recoilem i jazda...

Lvl tu nie ma nic do rzeczy, no oprócz statystyk, ale to oczywista oczywistość, że im mniejsza ranga tym więcej na niej hackerów, weźmy jeszcze pod uwagę to, że teraz większość banów leci przez gamelogi.

Za co MuKQKQ dostał bana? Oficjalnie za cheatowanie na innych kontach (http://forum.nexoneu.com/NXEU.aspx?g=posts&t=231024) dostał bana i tyle, co się stało to się nie odstanie.

hjln299024443d.gifPiszę poprawnie po polsku.
Opublikowano

Lvl tu nie ma nic do rzeczy, no oprócz statystyk, ale to oczywista oczywistość, że im mniejsza ranga tym więcej na niej hackerów, weźmy jeszcze pod uwagę to, że teraz większość banów leci przez gamelogi.

Za co MuKQKQ dostał bana? Oficjalnie za cheatowanie na innych kontach (http://forum.nexoneu.com/NXEU.aspx?g=posts&t=231024) dostał bana i tyle, co się stało to się nie odstanie.

A ja przeczytałem iż napisane jest że bana dostał gdyż ciążyło na nim wiele oszust finansowych .

Nie wiem o co chodzi ale cóż .

Pewnie jakoś oszukał nexon

9368_gold.png

Opublikowano

A ja przeczytałem iż napisane jest że bana dostał gdyż ciążyło na nim wiele oszust finansowych .

Nie wiem o co chodzi ale cóż .

Pewnie jakoś oszukał nexon

Oszustwa finansowe? No way. Jakiś nx hack? nie sądze ;x. Na yt jest film. GM pisze,że hackowanie na innych kątach to wystarczający powód.

Opublikowano

Oszustwa finansowe? No way. Jakiś nx hack? nie sądze ;x. Na yt jest film. GM pisze,że hackowanie na innych kątach to wystarczający powód.

Ciężko będzie udowodnić za co .

Wiesz Gm nie musi gadać prawdy .

Może wciskają kit aby coś zataić .

Już tyle wersji słyszałem za co on dostał bana że nie wiem w co wierzyć .

Jedna z nich to haxy 2 oszustwa finansowe itd.

Po prostu my normalni userzy nigdy się nie dowiemy za co on tak na prawdę wyrwał tego bana .

Chyba że nexon bd miał jakiś wyciek ; ]

9368_gold.png

Opublikowano

@omek

I będzie stronka -

www.combatarms.leaks.pl

A tak serio, szanuje Mukqkq. Zrobic nowe konto i znowu starcic taki level.. no cóż. Powiem tylko,że Susturucu dalej gra, ma już 4 stopień majora.

Opublikowano

speca można kupić nie tylko za NX'y i tu się rodzi pytanie wracając do NX KID dlaczego ludzie przezywają range icon_2lt01.gif nx kid skoro może kupić za GP !!@?? WTF?! ,a np dokupić za NX miniguna

a co do tego tematu bardzo i to bardzo przyjemnie się go czyta tu jakieś teorie spiskowe tu coś tam tu coś tam i tak się nazbiera i wtedy potrafi zaciekawić

sygnaturatooshort22.png

Zbieram ------

Opublikowano

@Up

Odpowiedź na twoje pytanie jest prosta.

High rank'owców nazywa się nx kidami itp. gdy mają sprzęt który można kupić wyłącznie za nx i gdy mają sprzęt dostępny ze skrzynek za nx.

PS

Zavetti dalej mi nie odpowiedziałeś skąd wziąłeś te informacje....

hjln299024443d.gifPiszę poprawnie po polsku.
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Uważam że że w większości ci co mają pona 60% headshotów w ft mode są hackerami. Jednak zdarzają się nieliczni , którzy potrafią grać i robić mnóstwo headshotów , ale z G36.

Ci co nie podają się za hackerów , a mają więcej niż 60% headshotów w ogólnych killach są tak zdolni że potrafią nawet z m416cqb zrobić hs'a z końca mapki , czasem nawet bez obracania się w stronę Npc

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...