Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nieznane Fakty Combat Arms

Zavetti

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie. Sporo was myśli,że wbicie dużego lvl to tylko granie 24h/7d i tak cały czas. W większym lub mniejszym stopniu to prawda. Dochodzą do tego też takie współczynniki jak NX. Dla wielu waluta ważniejsza od tej, którą płacimy za prezerwatywy, ubrania czy napoje. Praktycznie każdy, kto "na gorąco" zaczął grę ładował NX w większym, lub mniejszym stopniu. Były przypadki, że gracz ładował nx tylko raz, aby grac na dodatkowym serwerze - Platinum, jak Ciklon rank_46.gif czy ExToRtIoN rank_47.gif, lub gracze, dla których zamawianie NX stało na porządku dziennym i nocnym, jak Sp4v3nt0 rank_45.gif, czy Alpacin00- rank_47.gif

Do czego zmierzam? Otórz, wielu graczy, których nie stac na częste ładowanie nx, nazywa innych "Nx Kidami" itp. Ja osobiście mam szacunek dla tych ludzi. Tygodniowe utrzymanie serwera, przez Nexon Corporation wynosi 1 mln euro, natomiast wprowadzenie upate, czy eventu - 17 mln. Dlatego należy DOCENIAC ludzi, którzy są częstymi sponsorami gry. Bez nich, dzisiaj nie było by wspaniałego MMOFPS zwanego Combat Arms, tylko słaby shooter, z paintową grafiką.

No cóż, tyle wstępu, bo nie o to tutaj chodzi.

A o co chodzi? Jak nie wiadomo o co chodzi, to chodzi o... w tym przypadku nie pieniądze a hacki. Myślimy sobie, "Ahh, znowu ten Kebab wbija z Tellekillem na SpyHunta, nie da się tutaj normalnie grac". Zazwyczaj hackerami, lub Power-levelowcami są gracze o niskich rangach. Zdarza się też kilka innych przypadków, którymi Nexon "chyba" nie chce zakrzątac sobie głowy.

Może mało kto wie, bo mało kto miał taką szanse, ale BurHunter1, absolutny nr 1 w CA EU ma ponad 89 % headshotów na Cabin Feverze. Czy to możliwe? Czy to możliwe bez hacków? Skoro Rosjanin dalej gra, a troche jest znany, nexon na pewno widział jego statystyki. Jednak, przy graczu z niskim lewelem, administrator CA kilkoma sprawnymi ruchami myszki wybiera opcje "Pernament Ban".

Polecam czytac raporty gracza "lilceng". To dzięki niemu, z kontem pożegnał się mn. Davut rank_47.gif czy Cavo1717 rank_45.gif.

Dodatkowe ciekawostki.

Na pewno kojarzycie Mukqkq rank_50.gif. Otórz, rozpoczął on gre na nowo, jak ToRuCMakTO rank_46.gif, jednak też wyłapał bana. Podobnie jak Muq - powód - inne. Ciekawe, co nexon ukrywa.

To tyle ma dziś, nie moge przekroczy 2k znaków. Bywajcie zdrów, niedługo kolejna częśc.

Opublikowano

"Ahh, znowu ten Kebab wbija z Tellekillem na SpyHunta, nie da się tutaj normalnie grac"

- święte słowa!!

Jest dokładnie tak jak mówisz. Dużo ludzi pisze: NX kid itp., bo ich nie stać na NX`y...

Co do BurHuntera. Myślę, że jest to możliwe. Gdyby miał hacki już dawno by poleciał perm ban i po sprawie, ale jak widać jest czysty...

Opublikowano

Dobre , pozatym przyjemnie się to czyta :D Leci +

A tak po za tym , mógłbyś zmienić kolorek liter ? niewiem czemu ,ale zlewają mi się troche

cwalk.jpg

Sygnaturka by Me

El_Bober.png

Opublikowano

Jest dokładnie tak jak mówisz. Dużo ludzi pisze: NX kid itp., bo ich nie stać na NX`y...

1. Jak można wydawać realną kasę na jakąś głupia grę, chcecie ją wydać w błoto to może lepiej przekazać to komuś kto te pieniądze lepiej rozporządzi...

2. Bez NX i tak gram dobrze nie potrzebuje ich do życia...

3. Tellekill na SpyHunt = chamstwo, toleruje hacki tylko na ft ^^

76561198090890807.png

Opublikowano

"Ahh, znowu ten Kebab wbija z Tellekillem na SpyHunta, nie da się tutaj normalnie grac"

- święte słowa!!

Co do BurHuntera. Myślę, że jest to możliwe. Gdyby miał hacki już dawno by poleciał perm ban i po sprawie, ale jak widać jest czysty...

Jeżeli to jest normalne to ja jestem babcia francia

combatarms08hg.jpg

9368_gold.png

Opublikowano

Dokładnie, zgadzam się z tym stuprocentowo.

Jestem pewny tego, że Muqkq nie robił nie dozwolonych rzeczy takich jak hackowanie, bugowanie itp , był po prostu bez winy i dostał bana.

Bardzo często widzi się ludzi którzy piszą wyżej wymienione słowa "Nx Kidy", osobiście potępiam tego typu zachowanie w grze.

Może właśnie ten temat poprawi opinie gameplay'owców o absującymi się nexon cash.

Sam kiedyś byłem zdania, że : "Ludzie kupujący nexon cash to dzieci nie umiejący grać i myślący, że jak kupią pro snipe to sami są pro" , jednak po tym artykule przemyślałem parę spraw na ten temat i doszedłem do wniosku, że nie wszyscy ludzie kupujący walutę Nexona do Ca to dzieci, lecz zapomniałem, iż są ci którzy sponsorują grę.

Co do oceny artykułu masz wielkiego +.

bubuy.png

Sygna by Wredna

Pomogłem, daj - minus -

Opublikowano

Ja powiem tak jak ktoś mjał z nim przyjemność grać z Burhunterem to wie jedno to jest jebany noob który kika lepszych od niego nawet z jego zespołu mogę się założyć że na tym forum znalazło by się parę osób które 1v1 dało by mu w pizde(co do 89% hedszotów możliwe pod warunkiem że on sobie to z góry założył że tak zrobi od początku fajertmenów innej opcji nie widzę )

nowyfolder6.jpg

Opublikowano

1. Jak można wydawać realną kasę na jakąś głupia grę, chcecie ją wydać w błoto to może lepiej przekazać to komuś kto te pieniądze lepiej rozporządzi...

tak tylko zauważ co napisał zawetti:

Do czego zmierzam? Otórz, wielu graczy, których nie stac na częste ładowanie nx, nazywa innych "Nx Kidami" itp. Ja osobiście mam szacunek dla tych ludzi. Tygodniowe utrzymanie serwera, przez Nexon Corporation wynosi 1 mln euro, natomiast wprowadzenie upate, czy eventu - 17 mln. Dlatego należy DOCENIAC ludzi, którzy są częstymi sponsorami gry. Bez nich, dzisiaj nie było by wspaniałego MMOFPS zwanego Combat Arms, tylko słaby shooter, z paintową grafiką. ------A no tak można wydawać realną kasę bo gdyby nie oni "nx kidy" np ja bo też od czasu do czasu zamawiam to byś teraz grał na gry.pl lub warrock

2.Nom 89% coś nie tak ale nigdy nić nie wiadomo z całą pewnością nigdy się nie dowiemy czy ten gracz grał gra będzie grać na hackach

3. zgodzę się z tobą up@ ile razy widzieliście ,że elite kikał wam cały team lub lepszych od siebie bo mu heda dwa razy strzelili OMG to jest chamstwo !!!@#!@#!@$

4. też mam szacunek do takich ludzi ale jedno mnie dziwi i coraz bardziej widzę ludzi o takich rangach icon_private_first.gif a mają eq full nx ,a do czego zmierzam ,a no do tego ,że jeszcze dobrze nie zaczął grać i nie jest obcykany a wydaje kase ale to już ich sprawa oczywiście mogą być to gracze którzy zaczynają od nowa ale jakoś ich strasznie jadę

sygnaturatooshort22.png

Zbieram ------

Opublikowano

Jedni wydają kasę na piwo drudzy na ćpanie a trzeci na NX ich sprawa nic nam do tego

nowyfolder6.jpg

Opublikowano

Ja powiem tak jak ktoś mjał z nim przyjemność grać z Burhunterem to wie jedno to jest jebany noob który kika lepszych od niego nawet z jego zespołu mogę się założyć że na tym forum znalazło by się parę osób które 1v1 dało by mu w pizde(co do 89% hedszotów możliwe pod warunkiem że on sobie to z góry założył że tak zrobi od początku fajertmenów innej opcji nie widzę )

Hm... Na Pewno nie dał byś mu rady 1vs1.

Grałem z nim cały dzień i na ok. 100 dt miał powyżej 10k pkt na runde. Ma ok. 23 k multikilli, a ty nawet do tej liczby się nie zbliżysz. Ch z tym,że to rusek, może jego dziadek prowadził kiedyś myśliwce albo czołgi. Nie nasz problem. Szanuj innych ludzi,aby byc szanowanym.

ps. Popracuj nad ortografią, bo nie wiem co to jest

hedszotów
, czy
fajertmenów
.
Opublikowano

Ta czytaj co pisze nie ja tylko kilkanaście osób z tego forum i się o moją ort nie martw bo wcale tym nie zabłysnełeś że mi wytknełeś że robię błędy (ps popracuj nad mówieniem prawdy ty grałeś :D)

nowyfolder6.jpg

Opublikowano

Ta czytaj co pisze nie ja tylko kilkanaście osób z tego forum i się o moją ort nie martw bo wcale tym nie zabłysnełeś że mi wytknełeś że robię błędy (ps popracuj nad mówieniem prawdy ty grałeś :D)

Yhym. To nie taka filozofia. Rozumiem,że żaden ekhem.. 'którejgo znasz' nie ma szans grac z graczami z topki? Jesteś banalny koleś <_<.

Zamykam. Niech służy w innych celach niż (ekhem) 'mówienie nieprawdy'

Opublikowano

hmm .. ciekawe , pora wyjaśnić tę tajemnicę .

i dla tego odtworzyłeś ten temat xD???

sygnaturatooshort22.png

Zbieram ------

Opublikowano

kecul nie wiem po co piszesz takie zbędne posty ale chyba tylko, żeby sobie nabić posty ;/. A inną ścieżką, to wszystko naprowadza burhuntera1 na hacki ale dziwne, że jeszcze nikt mu nie zrobił psikusa ;p "z kolegów lub cuś". Po prostu dziwna sprawa. Parę dni temu miałem przyjemność z nim zagrać na black lungu to muszę powiedzieć, że nie jest aż taki dobry ;p. Był 4-6 na roomie ;].

Opublikowano

przedwczoraj chyba czy tam kiedyś, w tym tygodniu widziałem właśnie jak burhunter pisał na MP coś takiego: "thx GMMaxRecoil dont ban me i rule player", tak macie racje kicka lepszych od siebie, mam pytanie czemu on siedzi na pogaduszki na ch2 platinum dłużej niż ja dziennie gram?;o

Opublikowano

kecul nie wiem po co piszesz takie zbędne posty ale chyba tylko, żeby sobie nabić posty ;/. A inną ścieżką, to wszystko naprowadza burhuntera1 na hacki ale dziwne, że jeszcze nikt mu nie zrobił psikusa ;p "z kolegów lub cuś". Po prostu dziwna sprawa. Parę dni temu miałem przyjemność z nim zagrać na black lungu to muszę powiedzieć, że nie jest aż taki dobry ;p. Był 4-6 na roomie ;].

co cie to ku***va mac obchodzi napisałem a nie pochodzą mnie jakieś posty ,a co do tego gracza jeżeli sponsoruje nexona a przymuśmy ,że gra na CHATACH to na pewno ma jakieś ulgi dla tego ,że kupuje NX

sygnaturatooshort22.png

Zbieram ------

Opublikowano

Co jakiś czas Nexon zajmuje się takimi przypadkami jak BurHunter1 :)

Pewnie niedługo wszystkich zaszokuje wiadomość o tym, że nr1 i sporo innych wysoko levelowych osób dostanie bana :D

A osobiście nigdy nikogo nie wyzywam NXkidem. Teraz nawet M32 wymaga umiejętnego celowania :)

1364561328-U384748.png

sygna by b4rt4z

Opublikowano

Enzil z całym szacunskiem, ale ciebie pokręciło. Oczywiście jeśli miałeś m32 i zauważyłeś potrzebe celowania no to zwracam honor.

Popatrzcie na tą CAŁĄ sprawę z lepszej strony. Jak gracie na quarantine mode to lubicie gdy spec odpali miotacz a ty dobijesz.

Jedyna zła strona to że np. Spece mają wiekszą obrone i szybkosc jagby nie wystarczały same bronie ktore mozna kupic jedynie jak masz speca.

Mowie o specu bo w większości przypadków osoby kupujące NX właśnie kupują specjalistów.

Opublikowano

Powiem tak:

Minigun - bardzo trudno go utrzymać w odpowiednim miejscu. Broń z wyglądu zabójcza, ale tak naprawdę mało kto potrafi nią dobrze mordować przeciwników. Przydatne na fireteam.

M32 + jego modyfikacje - Kiedyś był naprawdę morderczą bronią, teraz jest przydatna tylko na kwarantanne.

SateliteChams - w Europie tego niema, ale w Korei działa jak chams dla całego teamu. Do czasu wprowadzenia w Europie można pominąć.

Napalm - beznadziejne, chyba raz udało mi się tym zabić więcej niż 1 osobę.

Miny, kolczatki - niewiele lepsze od tych za gp.

Miotacz ognia - tylko kwarantanna i fireteam. W walce przeciwko ludziom mało przydatne.

Spec - lepsze zestawy za gp dają więcej bonusa niż ten, który ma spec.

1364561328-U384748.png

sygna by b4rt4z

Opublikowano

Jaki problem wbić 80% HS na Cabinie? Sam miałem 60+ bez hacków ! Wystarczy mieć dobrą broń i nie strzelać na oślep jak to nooby robią. Polecam pobiegać po podwórzu żeby zombie pozbierać, wbiec do domku. Stanąć 2-3 metry od drzwi > kucnąć, celować w głowę. Trudne? Sam robiłem ++20 combo same HS'y w ten sposób. Wtedy jeszcze nie miałem NX więc się o bana bałem. Zbiłem do 30% HS na Cabinie, a teraz FireTeamów w ogóle nie gram więc wisi mi to ;]

PS. Dobre te ciekawostki - czekam na więcej masz + .

EDIT. SateliteChams co Ty za głupoty gadasz ? xD Kolega z clanu dostał na 1 dzień z Kalika Case. Genialna rzecz, nazywa się "Satelite Scanner". Niestety już się skończyła ;/ Na CW była genialna.

//Chodzi o to, że samej z siebie nie kupisz. Nie da się w shopie kliknąć i wykupić - trzeba wygrać.

Opublikowano

Jaki problem wbić 80% HS na Cabinie? Sam miałem 60+ bez hacków ! Wystarczy mieć dobrą broń i nie strzelać na oślep jak to nooby robią. Polecam pobiegać po podwórzu żeby zombie pozbierać, wbiec do domku. Stanąć 2-3 metry od drzwi > kucnąć, celować w głowę. Trudne? Sam robiłem ++20 combo same HS'y w ten sposób. Wtedy jeszcze nie miałem NX więc się o bana bałem. Zbiłem do 30% HS na Cabinie, a teraz FireTeamów w ogóle nie gram więc wisi mi to ;]

PS. Dobre te ciekawostki - czekam na więcej masz + .

EDIT. SateliteChams co Ty za głupoty gadasz ? xD Kolega z clanu dostał na 1 dzień z Kalika Case. Genialna rzecz, nazywa się "Satelite Scanner". Niestety już się skończyła ;/ Na CW była genialna.

Jaki problem wbić 80% ?

Zobacz że on ma 70k zabić zombi .

i z tego 62 to HS .

Nie no na pewno normalne i osiągalne

9368_gold.png

Opublikowano

z Burhunter nie gra za dobrze grałem z nim i jego kolegą (z moim też) 2vs2 SnD 5 rund i zakończyło się wynikiem 5;3 dla nas,poradziliśmy sobie z nim bez problemu,co do hedów 89% bez dwóch zdań jest to realne,

Zaveeti nie skreślaj szans gracza.To że BurHunter ma wysoki lvl to nic nie znaczy.Może jak powruce do ca to wyzwe go na 1vs1 na zasadach esl'a.Dla mnie to jest normalny gracz;)

Opublikowano

Enzil - spokojnie, nie krzycz po mnie xD

Poprostu da się to wylosować.

PS. tyle HS jest realne. Rozumiem 99% jest nierealne, bo choćby z granata se do 95% zbijesz... Ale 80% jak najbardziej ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...