Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Oferuje pomoc w silniku Plemion

eXu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 89
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Majkel wyjdź ,pliki są dobre możesz sobie wypakowywać do rana i **** Ci da . My z kujonkiem już doszliśmy dlaczego wywala ten błąd.

madoxlogo.jpg

Opublikowano

naprawiłem ten błąd już sam ;p skasowałem zawartość groups ale przez to chyba nie chce mi odpalić serwer aby inni mogli wbić na mój serwer ; /

W dupie mam te całe +

Opublikowano

Proszę nie kłócić się w tym temacie! Kłótnie na pw lub załóżcie sobie temat w pogaduszkach!!

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

Witam mam problem bo jak zrobiłem własny serwer plemiona przez hamachi to wpisuje localhost i mi białe okno wyskakuje proszę powiedzieć jak to zrobić żeby mieć plemiona ;) Dam +

Specjalista
Opublikowano

Hasło do admin to editme, zmień je bo ktoś Ci się włamie.

A ten błąd to wchodzisz w htdosc/actions i usun jego zawartość, przynajmniej ja tak polecam :).

Opublikowano

@UP musisz w panelu Admina usunać ich.. localhost/admin hasło editme ,jesli nie zmieniałeś..

ja Poszukuję pomocy kto by pomogł spolszczyć mi templates_c

97514106250997779748.png
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

panel admina nikt nie spolszczył całego jeszcze ja aktualnie spolszczam go i cały silnik tribule king aktualnie jestem już przy końcu takie małe zostały dodatki i spolszczenie reszty paneli wszystko gotowe przewiduje na 1 kwiecień wraz z całym panelem admina

graphic.png

76561198162331360.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam. Ja mam taki problem. Rozpakowywuje silnik, klikam w setup_xampp wszystko się dobrze robi, klikam w apache start i mam napisane: Apache could not be started, a mam powyłączane wszystkie te programy Skype itp i wszystkie porty są wolne. Mysql się włącza poprawnie a w dslan start pisze coś o pliku event.php. I jak zostawie to wszystko włączone to strony mi nie włącza ;/. Proszę o pomoc.

1344965439-U588768.png

We are a legion...

Opublikowano

Witam, pisałem już wielokrotnie ale dalej mam ten sam problem. Polega on na bugowaniu wojska podczas ataku wysyłam 200 LK a wraca mi 1400 LK, Kujonek napisał mi jak to zrobić ale to nie pomogło :( wie ktoś jak to naprawić ????

beznazwyhd.jpg
Specjalista
Opublikowano

hymm^^, nie miałem nigdy tego bugu ^^.

Możliwe że Ci się w stajni jeszcze rekrutuje lub, gdy dawałeś wioski barbarzyńskie z poziomami budynków + wojska

i gdy wysyłasz wojska te przez siebie rekrutowane to wracają Ci jeszcze te co dałeś przy tworzeniu wioske barbarzyńskich

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...