Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Slimy

KubusMinecraft

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja mam oryginalnego minecrafta i niektóre mapy generują mi się ze śniegiem. Żadnych modów nie mam. A potwora takiego chyba bez modów nie znajdziesz. ;]

Opublikowano

Akurat Screena znalazłem na internecie ;o Właśnie dlatego moje pytanie czy widział ktoś coś takiego?

Na pewnym forum mc wyczytałem:

Slime’y to małe (choć nie zawsze) i miłe stworzonka, zostały dodane do gry, wycofane z niej w becie, oraz przywrócone w 1.2_02. Stały się wtedy jednak bardzo rzadkie, potrafił się generować tylko na „specjalnych chunkach”. Ich stałym dropem były małe, zielone kulki, które do niczego nie służyły. Notch obiecywał, iż doda tym kulkom jakieś właściwości, jest teraz na to wyśmienita okazja, gdyż „Slime’y będą zauważalne”
Opublikowano

We wczorajszym patchu Notch zmienił częstotliwość respu Slimów, od teraz będzie można je częściej spotkać :) Na razie nic z Slime Orbów nie można zrobić, a po rozwaleniu dużego Slima rozbija się na 4 mniejsze, które zazwyczaj nie biją już gracza tylko na niego się 'pchają'.

*fap**fap**fap**fap*

sigkj.png

^ Jeżeli chcesz spróbować, zarejestruj się.

Opublikowano

Znajdziesz znajdziesz ale bedzie trudno szukaj w glebokich jaskiniach. Ja takie na multiplayer spawnowałem komendami xD

Opublikowano

Sorki za odkop, ale spotkałem właśnie slima.

Moje mody:

Floodgate

Handheld Light

Lightsensor

ModLoader

More Stackables

PigmountsV2

Recipe Book

Sign Tags

TooManyItems

Jak widać, mody raczej na to nie mają wpływu.

Wrzuciłem mapkę flat glowstone, i spotkałem tam pełno slimów :)

SS:

20110225155814.png

//Zakaz gifów-Dektored

Opublikowano

taa też widzialem

modów brak wchodze do kopalni a tu bum za mna wielki slim mnie bije ;p

poziom:easy

Oddajcie minusy! :(

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...