Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wywalanie Z Gta San Andreas

Gość MarcinnekxDD

Rekomendowane odpowiedzi

Gość MarcinnekxDD
Opublikowano

Witam ! Mam problem z grą GTA San Andreas, gdy włączam ową grę przy momencie : http://img442.imageshack.us/img442/3939/gtaaaaa.png wywala mnie do pulpitu i nic się nie dzieje.Próbowałem zainstalować ponownie grę ale to nic nie dało.Nie wiem czy to ma coś do tego ale posiadam "monitor wbudowany z telewizorem".Proszę o pomoc bardzo mi zależy na tej grze

Mój sprzęt: Procesor AMD Athlon XP 1800+ 1.59GHz Pamięć RAM 0.99 GB Karta Graficzna SiS 741 256 mb.

Za każdą odpowiedź daje +

ORGINAŁ !

Opublikowano

to orginał? bo ja miałem tez taki bład z gtasa.exe i wywalało mie do pulpitu. i chyba znalazłem na to sposób napisz do mie na gg 6092938 a postaram sie Ci pomuc.

Opublikowano

Sorry, że zamknąłem, ale nie wiem co jest grane :/

Albo ja źle czytam, albo ktoś sb ze mnie jaja robi.

@UP

Przeczytałem "Problem roziązany"

Gość MarcinnekxDD
Opublikowano

Nikt se z Ciebie jaj nie robi.Możliwe że źle przeczytałeś.

PS: Ja nie wstawiam minusów bez powodu. :D

Opublikowano

spróbuj jakiegoś PATCHA wgrać, ale jaki masz system??? Jak masz Viste lub 7 to uruchom w trybie zgodności z WINDOWS XP

Potrzebujesz pomocy z hostingiem? Daj znać poprzez Telegram lub Priv!

Gość MarcinnekxDD
Opublikowano

Instalowałem już patche ale to nic nie dało :/.Aktualnie posiadam windows xp a na viscie brałem te zgodności i to nie pomaga :/.Problem rozwiązuje około 1 rok.

Gość MarcinnekxDD
Opublikowano

A może być to że jak instaluje tego direxta x9 z płyty z gta sa no to go nie mam nie chodzi mi ;d

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...