Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie dzisiaj daje wam moje pliczki na których są takie pluginy jak

-WorldGuard (Ochrona mapy przed tak zwanymi nazistami)

-WorldEdit

-LWC (ochrona skrzyń)

-Playerlist (Poprawiona i kolorowa lista graczy)

-MyWarp (Można tworzyć tak zwane teleporty komendą /warp create <nazwa> i po prostu gdy wpiszesz np. Ja robie sobie teleport na spawna czyli /warp create spawn to ktoś może potem wpisać /warp spawn i jest szybko i bez boleśnie na spawnie)

Pliki są na przeklej.pl więc powinny wygasnąć za bardzo długi czas(zależy jak szybko będziecie pobierać)

xx

P.S Jeżeli chcecie doinstalujcie sobie Permissions bo skrypt nie działa w pełni (chodzi mi o WorldEdit) lecz mi Permissions nie jest potrzebne. Lecz jeżeli dużo osób będzie chciało to zainstaluje.

Opublikowano

"A jak to wlączyć i grać.?!"

Wiesz dałeś nam pliki ale nic o nich nie powiedziałeś o tym co edytować i jak dodwać , odpalić itd...

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano
P.S Jeżeli chcecie doinstalujcie sobie Permissions bo skrypt nie działa w pełni (chodzi mi o WorldEdit) lecz mi Permissions nie jest potrzebne. Lecz jeżeli dużo osób będzie chciało to zainstaluje.

To jest najważniejsza komenda Bukkit, a ty mówisz, że jest nie potrzebna.

Kolego jak coś robisz to rób to porządnie, a nie takie za przeproszeniem gówno :)

Pozdrawiam.

963711463719651277415.png

|<|®Krzysztofa®|>|

Opublikowano

Per. to nie jest komenda tylko Plugin koleżanko

Mąka. nie trzeba być ajsztajnem żeby to wiedzieć :). W server.proporties dodajesz swoje ip w rubryce ip ustawiasz czy chcesz moby, i włączasz run.bat CZY TO BYŁO TAKIE TRUDNE?

Edit@

Żeby się następne dzieci nie rzucały wrzucę wam ten plugin

Edit2@

Proszę

http://www.przeklej.pl/plik/paczka-rar-0027g4bmt5a5

Plugin, dodany, skonfigurowany, wystarczy odpalić

Opublikowano

@up

Widze że mało wiesz , wiem dużo o bukkit choć mam czasem problemy ale umiem się z nimi uporać... A jak ktoś jest zielony to sobie nie poradzi.?!

Co nie dodaleś permissions.! To pozdro.! Jak doinstalują Permissions to i tak im nie będzie działać.! od Permissions się zaczyna.?! Widze że jesteś zielony...

///Ja bym zamknął ten temat bo to jest kpina a nie pliki , pozdro xD

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

up@ Opanuj się, pliki się dodały, Idz APAP wez. Nie napinaj się tak, to nie jest forum do przeklinania innych zabaw językowych. Jeżeli ci się pliki nie podobają= nie pobieraj proste jak kapusta.

Edit2@

A tak z innej beczki po co się pytasz o instalację plików jak jesteś taki niby obeznany.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...