Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bug Na Minecraft Beta 1.3_01?

eFFecTuS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Dzisiaj ściągnąłem sobie Minecraft'a 1.3_01. Jest ekstra, ale chyba odkryłem buga (o ile się nie mylę). Zrobiłem sobie kryjówkę i sypialnie. W sypialni postawiłem łóżko i czekałem do nocy. W końcu nadeszła. Wskakuje do łóżka i idę spać. Budę się rano, wychodzę narąbać trochę drewna, a tu creeper. Omijam go, idę dalej, patrzę, a tam pająk. Nie wiem czy to bug, czy tak ma być. Więc pytam się, czy Was też spotkała podobna sytuacja?

1339163822-U301909.png

Opublikowano

To nie jest bug tylko gdy już zrobiła się noc to wtedy się zrespili i tak jakby stali cały czas. (źle wytłumaczyłem tzn niezrozumiale) ;p

Opublikowano

tak ma być wyro nie zmienia czasu gry (testowałem zegarkiem konsoli komend) tylko coś w stylu słońcem a księżycem , potwory mają być a po za tym to pająki i ogórki się nie palą

Opublikowano

Po prostu jak nastała noc zrespawniły się potwory, a one w czasie spania stoją :) I spotkałeś je rano a creepery i pajaki sie nie spalają.

sR7VM.png

Opublikowano

Według mnie to przez to że dodali cień i (przynajmniej u mnie) spotkałem sie z kilkoma creeperami i Szkieletami pod drzewem gdzie był właśnie cień.

dbsygnatura.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...