Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

czy karte loopback

matthew8093

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

NAJPIERW POSZUKAJ PÓŹNIEJ PISZ.

Instalacji kary loopback

1. Idź do panelu sterowania i odpal: Dodaj sprzęt

2. Następnie: Tak urządzenie zostało już podłączone

3. Zjedź na sam dół listy i wybierz: Dodaj nowe urządzenie sprzętowe.

4. Zainstaluj sprzęt, który wybiorę ręcznie z listy (zaawansowane).

5. Wybierz: Karty sieciowe.

6. Teraz: Microsoft Loopback Adapter

7. Dalej.

8. Zakończ.

9. Otwórz: Połączenia sieciowe.

10. Kliknij prawym przyciskiem myszy na Połączenie sieciowe (Karta Loopback) i na Właściwości.

11. Dwa razy na Internet Protocol (TCP/IP)

12. Wpisz 60.169.2.206 | 255.0.0.0

13. Kliknij OK i zakończ.

EDIT:

matthew8093 a co nie znasz angielskiego ? Po za tym nie wiem czy na Viscie w ogóle chodzą jakieś boty ;p

EXPmIpC.gif

Opublikowano

a ty daxer lepiej mnie nie pouczaj bo ty dopiero masz 7 postów a guwno wiesz( sory za słówko).lepiej sam przeczytaj inne moje posty DOPIERO PISZ.

/EDIT

Ja już koleś nie wiem jak do Ciebie przemówić. NIE NABIJAJ GŁUPICH POSTÓW!!! Obiecam to Tobie, że będę się starał o bana na IP na twoje konto !!

gn0066bankofganjaposterqg1.jpg

Opublikowano
a ty daxer lepiej mnie nie pouczaj bo ty dopiero masz 7 postów a guwno wiesz( sory za słówko).lepiej sam przeczytaj inne moje posty DOPIERO PISZ.

a ty masz 60 postow z czego 55 nabitych bo nieznasz opcji edytuj

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

Opublikowano

matthew8093 po pierwsze to Daxer92 wie wiedcej do ciebie mimo iz am tak amlo postow.

Po drogie jakbys wprowadzil dane ktore masz wprowadzic do karty loopback do tego co pokazalaes na screenie to juz bys nie napisal na forum bo spieprzyl bys sobie polaczenie. Boty na Viscie dzialaja (przynajmniej tBot bo mok kumpel boci) tak wiec najpierw zrob loopbacka zgodnie z instrukcja a pozniej bierz sie za zadawanie takich durnych pytan.

Uczeń
Opublikowano

siemka ja terz mam problem z ta karta loopback.(terz mam viste) i nie wiem gdzie ona jest morze mi ktos wytlumaczy bo panu matthew nikt nie wytlumaczyl widze.

Opublikowano

jejciu ziomki poduczcie sie troche polskiego ... bedzie robil sie spam ... nie mam visty ale pewnie robi sie podobnie tak jak wytlumaczyl Daxer92

4qn2hwj.jpg

hatifuserbar.jpg

Opublikowano

jezu ja nie wim skad sie biora takie noobki "ie wim czy t bot chodzi na viscie" "mam viste angielska wiec jestem ciemny" jezu od czego sa slowniki zreszta fest trudno jest zainstalowac karte loopback moj kuzynek to sam robil jak mnie nie bylo i bylo spox a na viscie dziallaja boty bo jak przinstalowywalem windowsa na viste zeby obczajic jaka ona jest to t bot dzialal

sofcik dzialal revbot dzialal isro platne dzialalo i t bot platny tez dzialal wiec ja nie wiem po co sie zadaje bezensowne pytania jak mozna samemu na nie dac odpowiedz wystarczy ze sprawdzissz sobie na kompie a nie odrazu piszesz nie wiem czy na viscie angielsiej bedzie dzialac mi na wloskiej dzialal na angielskiej niemieckiej francuskiej a wogole 2 jezykow z tych nie znam wiec chlopie wybacz ze t opisze ale poprostu ŻaL

Q SK or M czyli mody zamknijcie ten temat

jak nie powiedzial wszedzie jest tak samo jak sie znas zto sobie poradzisz a jak sie nie znasz to zapytaj goscia z infy ja kdo sql chodzisz a jak nie to jakiegos kumpla co sie na tym zna a teraz cytat z 2 posta tutaj

Instalacji kary loopback

1. Idź do panelu sterowania i odpal: Dodaj sprzęt

2. Następnie: Tak urządzenie zostało już podłączone

3. Zjedź na sam dół listy i wybierz: Dodaj nowe urządzenie sprzętowe.

4. Zainstaluj sprzęt, który wybiorę ręcznie z listy (zaawansowane).

5. Wybierz: Karty sieciowe.

6. Teraz: Microsoft Loopback Adapter

7. Dalej.

8. Zakończ.

9. Otwórz: Połączenia sieciowe.

10. Kliknij prawym przyciskiem myszy na Połączenie sieciowe (Karta Loopback) i na Właściwości.

11. Dwa razy na Internet Protocol (TCP/IP)

12. Wpisz 60.169.2.206 | 255.0.0.0

13. Kliknij OK i zakończ.

Uczeń
Opublikowano

ale ty terz jestes mam angielska wersje wiec nie zam sie a wogule zobacz poprzednie posty matthew i on podal tam obrazki i gdzie tam jest dodaj sprzet no gdzie taki kozak to powedz.

Opublikowano
ale ty terz jestes mam angielska wersje wiec nie zam sie a wogule zobacz poprzednie posty matthew i on podal tam obrazki i gdzie tam jest dodaj sprzet no gdzie taki kozak to powedz.

niestety to zdjecie co zamiescil mathew mi sie nie wyswietla tylko pisze Policja juz nigdy nie zapuka... wiec ty zamiesc ss jakbys byl taki dobry

Opublikowano

Ludzie zebym mial Viste to bym sobie ja zainstalowal i nakrecil filmik ale ze nie mam Visty to nie moge. Co do SS mathewa czy jak m u tam on ma zupelnie nie te okna co potrzeba otwarte. Newbiu niewdzieczny masz otworzyc dodaj sprzet a nie polaczenia sieciowe!!!!!

Piszcie rozwiazania a nie wypowiedzi ktore nic nie znacza, to kiergoje glownie do 2 postu _str_PL

• Dodaj nową pozycję...