Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Ojebano mnie z łuku U7 +10 red -.- całej kasy i całych itemów z nosmalla, resztę zostawiono o_0. Grać dalej i oszukać kogoś zdobywając łuk? (wiem hamskie ale musze sobie jakoś radzić -.-).

2.Wymienie konto Metin2 Monastyr Jinno eq +9 medale do boja przygotowane lvl 30 za konto mag 36 lvl w nostale lub jakiś łuk dla łuka lub kasa eq jakieś.

1.Ciągnąć to dalej?

2.Słucham ofert.

Wiem oczojebne i naprzeklinane ale mnie wkurzyli w nostale -.- Jak widzę obrazek jakiś z nostale to po prostu krew zalewa bo się przypomina okradnięcie -.-

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

76561198014515809.png

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Opublikowano
1. Ojebano mnie z łuku U7 +10 red całej kasy i całych itemów z nosmalla, resztę zostawiono o_0. Grać dalej i oszukać kogoś zdobywając łuk? (wiem hamskie ale musze sobie jakoś radzić ).

Nie.

2.Wymienie konto Metin2 Monastyr Jinno eq +9 medale do boja przygotowane lvl 30 za konto mag 36 lvl w nostale lub jakiś łuk dla łuka lub kasa eq jakieś.

1.Ciągnąć to dalej?

2.Słucham ofert.

To piszemy w 'Black Market'.

Wiem oczojebne i naprzeklinane ale mnie wkurzyli w nostale Jak widzę obrazek jakiś z nostale to po prostu krew zalewa bo się przypomina okradnięcie

Tylko te 'twoje' konto nie istnieje...

a7862a5770635906.gif

matrixbigul0ez0.gif

userbar621801rl6.gif

Opublikowano

Eeee... istnieje nicku nie będę podawał --..--? A po drugie co miałeś na myśli w pierwszej odpowiedzi?

Nawet screena mogę dać

76561198014515809.png

Opublikowano

Że Cię okradli to nie moja sprawa, ale zachowaj choć odrobinę kultury... -.-

Następnym razem warn poleci za taki wybryk...

1365339323-U58387.png

By Valky <3

Opublikowano

WIem, pamiętam NupBuster masz w nostale taki sam nick i rzeczywiście twój eq był zachwycający , + krzak , wrozki itp :(

Przykro mi że cię okradli , ale nie możesz oszukiwać :/

Tutaj nie znajdziesz pomocy, dział NOSTALE został zaatakowany przez dzieci neo!

Szkoda.

63989389769756300986.png

Opublikowano

sprawce znasz to sobie rozwiaz problem sam , a za własną głupote zapłaciłeś pop prostu frycowe

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png