Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Jak Zrobić Dobrego Ninja?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak zrobić dobrego dagger? chodzi mi tylko o exp. narazie mam 26lvl. ale niedługo nabije 30 i właśnie o ten lvl mi chodzi i żeby eq nie kosztowało ponad 100kk. gram na s18 phobos.

wiem żeby kupić jakies kozy+8/9 ale czy z um czy śr na+? i czy sprzedać czerwone+9 i kupic mrówki+9 czy zostawić?

narazie mam takie staty:

wit:37

int:3

sił:9

zr:47

mam 3,1k hp. i 185 defa

mam krótkie noże+9

niedługo może (na 50%) kuppie 1kkk to prosze o wersje optymistyczne( jeśli sie uda kupic) i pesymistyczne( jeśli nie)

Witam chciał bym poruszyć intrygujący mnie temat a mianowicie czy jest możliwe aby murzyni chakowali moje konta do4story przez domofon ????

A wydarzylo sie to tak

Zalogowałem sie na postac na4story napisal do mnie ktos przedstawiał sie jako murzyn1993 powiedział ze zakręci korbą

Napisałem okej. Nagle zadzwonił domofon odbieram a tam murzyński śmiech.... wracam szybko do komputera rzucając

słuchawką w kierunku okna patrze a ku mojemu zdziwieniu moje konto zostalo ukradzione wiec ostrzegam was nie odbierajcie domofonów

Ps. jak oni to robią czy ja tez tak mogę muszę kopić korbę czy wystarczy domofon czekam z niecierpliwością na odpowiedź

Opublikowano

koziki z um na + do pvp do expa BIG Sr conajmniej hmm... 20+ kd potwora i kryta lub przeszywki i smigasz ;]

Jebać to!

Opublikowano

Look:

To jest ukryta treść, proszę

Wypowiem sie jeszcze osobiśćie , więc zakup kozy sr +25 , czerwone sellnij i zakup mrówke do tego kup eq z bonami na HP

1385378412-U477327.png

By Miyoshi

Opublikowano

Kup kozy +9 ze średnimi około 20% a jak zakupisz 1kkk to możesz sobie pozwolić na średnie około 30%, butki, naszyjnik, kup sobie z conajmiej + 1000 pż no i zbrojkę od 34 lvl kup sobie +9 z kd +3 obrony i speeda i starczy :D

Opublikowano

jak kupisz 1kkk to lepiej zrob sobie bojowego konia na 35lvl . kup sobie fms+9 z sr 25+ i kd potwora+3 i smierci+3 ;d . . a kozy to pod pvp um najlepiej z jakims um +7/6 . bo na wiecej cie nie bedzie stac . ;p

a co do eq . zakup tak : srebrna branse+9 / branse 1k pz . ebo+8/9 buty 1kpz naszyjnik 1k pz lub polecam ci zamiast expienia na bojowcu to kupic dobrego jelona uzbieraj jakies 8/9k pz i idz do v1 na 33lvl ;)

wczesniej mozesz lurowac np na Bo ;) ładnie idzie zawsze potrzebuja ludzie lurka ;p .bo z najlepiej zostawic Afk . jezeli ktos bez aury/silnego daje rade normalnie spota ogarnac;) ...

w okolo 1 dzien wbilbys do 37lvl na marmurkach ;) . wczesniej polecał bym wbic poli na m1 ;pp ...

to tylko moja propozycja jezeli chcesz sie wykoksic; ) pozniej bedziesz mogl sobie zakupic znowu 1kkk i rozmnozyc w jakis sposob ;) nawet np na kamieniach duchowych . zawsze znajdziesz kogos co sella o 40- 50 kk bo np chce szybko sellnac ;] .... albo na malzach lub innych itemach od botów ;) ;p

Sa dni kiedy widać to jak na dłoni ..... . Magik , Fokus , Rahim > Paktofonika :)

jebni + jak ci pomogłem . jak nie jebni minus . jezeli minusujesz/plusujesz bez mózgu lepiej odłącz kabel neo ;].

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...