Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Telefon Dotykowy

henazari1

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Polecam ci Nokię C6 ale może będziesz musiał dołożyc ze stówkę do nówki ze sklepu.

Nie kupuj Samsunga ani LG. <-- Zła jakośc.

Opublikowano

Jak za 600 zł to polecam HTC Wildfire. Zajebisty telefon. Ma dużo funkcji, trochę ramu, aparat 5mpix. Ja go niedługo kupuje :)

1328997611-U170772.png

Opublikowano

Iphone 3g i 3gs mają chujowy wyświetlacz, słaby aparat i są grube. Do tego nie są już praktycznie wspierane przez appla i za ich cene można mieć dużo lepszy telefon.

Ogólnie iphon'y są chujowe.

Chyba twoj rozum nie funkcjonuje i jest chujowy .

Pozdrawiam . Iphony sa cienkie , maja wyswietlacz full hd , 4 ma kamere w hd (zaraz pewnie znawca powie ze to nie hd) , za ich cene mozna miec rozklekotanego samsunga czy jakies inne gowno a ja wole solidna marke za ktora place. Ogolnie to juz napisalem. Jesli 3gs nie jest wspierany to ja jestem bogiem , apple wypuszcza jeden soft dla kazdego telefonu z kazdym updatem. Idz pomysl zanim cos napiszesz.

Apple jest dla ludzi z klasa , i za nia sie placi . Jesli masz jeszcze komputer apple'a ipada to pelna frajda. A funkcjonalnosci i wygody zaden touch screen nie zastapi iphone'a.

32325.png9244.gif

17229.gif38649.jpg

15039.gif12994o.gif

Brak Polskich Znakow | Nie Hate'uj | Szanuj | Przestrzegaj

Mozesz Dac +

Opublikowano

LG KP500 Cookie

Jak ja go mialem w rekach to musialem go bic palcem zeby zadzialal ekran dotykowy , szybko sie psuje .

Ale ogolnie jest maly i fajny tylko tez wyswietlacz mnie zniechecil do niego.

32325.png9244.gif

17229.gif38649.jpg

15039.gif12994o.gif

Mozesz Dac +

Opublikowano

Chyba twoj rozum nie funkcjonuje i jest chujowy .

Pozdrawiam . Iphony sa cienkie , maja wyswietlacz full hd , 4 ma kamere w hd (zaraz pewnie znawca powie ze to nie hd) , za ich cene mozna miec rozklekotanego samsunga czy jakies inne gowno a ja wole solidna marke za ktora place. Ogolnie to juz napisalem. Jesli 3gs nie jest wspierany to ja jestem bogiem , apple wypuszcza jeden soft dla kazdego telefonu z kazdym updatem. Idz pomysl zanim cos napiszesz.

Apple jest dla ludzi z klasa , i za nia sie placi . Jesli masz jeszcze komputer apple'a ipada to pelna frajda. A funkcjonalnosci i wygody zaden touch screen nie zastapi iphone'a.

Może są cienkie ale to samsung zrobił najcieńszy telefon na świecie, 5.9mm grubości.

Nie mają wyświetlacza w full hd, full hd to 1920x1080 a najnowszy iphone 4 ma 960x540 na malutki ekraniku 3.5 cala

Teraz kamera hd to standard wśród droższych telefonów, samsung omnia hd był pierwszym telefonem kręcącym w hd a nie jakiś ajfonek .

za 3000zł to ja sobie mogę kupić 3 samsungi galaxy s, które są o niebo lepsze od iphona 4

Jeżeli 3g jest wspierany to Słońce jest czarne.

Szczególnie dla pierwszego iphona.

Ty pomyśl zanim coś napiszesz bo znowu popisałeś się brakiem wiedzy.

RAsfepN.png
Opublikowano

Sorry kolego, ale Samsung Galaxy S nie jest lepszy od ajFona.

Lepszy ekran, lepszy multi touch, odtwarza divixy hd, odtwarza xvidy hd, android, większy ekran, nie ma problemów z anteną, bateria dłużej trzyma, slot na kartę micro sd, gniazdo micro usb, szybszy.

Co takiego ma ajfon? I który ajfon bo nie powiedziałeś. Od ajfona zwykłego to chyba wszystkie telefony są teraz lepsze.

RAsfepN.png
Opublikowano

@up

Żadnych nokii.

@top

Na GalaxyS mnie nie stać :( Na Galaxy tak i mi się nawet podoba. HTC niestety drogie... Jeżeli piszecie o telefonach podajcie link na allegro z nim, ja zobaczę jaka cena :]

2mg3y3k.jpg

Opublikowano

Może są cienkie ale to samsung zrobił najcieńszy telefon na świecie, 5.9mm grubości.

Nie mają wyświetlacza w full hd, full hd to 1920x1080 a najnowszy iphone 4 ma 960x540 na malutki ekraniku 3.5 cala

Teraz kamera hd to standard wśród droższych telefonów, samsung omnia hd był pierwszym telefonem kręcącym w hd a nie jakiś ajfonek .

za 3000zł to ja sobie mogę kupić 3 samsungi galaxy s, które są o niebo lepsze od iphona 4

Jeżeli 3g jest wspierany to Słońce jest czarne.

Szczególnie dla pierwszego iphona.

Ty pomyśl zanim coś napiszesz bo znowu popisałeś się brakiem wiedzy.

I znowu rozczaruje twoj fanboyowski mózg . Do 3g mozesz pobrac najnowszego softa bo sie duzo nie roznia. Tylko trzeba czekac dluzej . O niebo lepsze ehhh napisz pod jakim wzgledem bo soft samsunga doprawia mnie o szal. Szkoda ze nie umisz podac czystych argumentow .

No 960 x 640 na 3.5 cala czy tam 4 to dobre HD :) Przepraszam za blad .Caly appstore i itunes jebie na leb samsung storea . Procesor iphone jest gorszy chyba o 400 mhz a dwa razy wydajniejszy przy testach . A rozdzielczosc galaxy s I9000 to tylko 392 x 653 nie 480 x 800 i w wielu przypadkach wyskakuja piksele przy ogladaniu obrazkow co jest tragedia. Szkoda mi twojego jedno stronnego myslenia ale sa ludzie i parapety niektorym nie przegadasz zeby zrozumieli kilka spraw.

Ostatni iOS to 4.2 i jest na 3g , 3gs, 4g , ipada , ipod 2nd 3rd 4th gen. Moze nie znam sie tak jak ty bo pisze z glowy nie z google ale nie jestem zasranym fanboyem .

"Samsung to kupa zlomu i iphone o niebo lepszy " A masz :D Zszedlem do twojego poziomu kolego.

Lepszy ekran, lepszy multi touch, odtwarza divixy hd, odtwarza xvidy hd, android, większy ekran, nie ma problemów z anteną, bateria dłużej trzyma, slot na kartę micro sd, gniazdo micro usb, szybszy.

Co takiego ma ajfon? I który ajfon bo nie powiedziałeś. Od ajfona zwykłego to chyba wszystkie telefony są teraz lepsze.

- nie mam problemu z anteną

- nie mam problemu z żyroskopem

- nie mam problemu żółtych zdjęć

- nie mam żadnych plam na wyświetlaczu

- nie mam problemu z działaniem czujnika zbliżenia

Nienawidze androida :)

Galaxy wyglada jak kupa zlomu. Te przyciski i wogole syf.

Multi touch lepszy chyba w twoim fanboyowskim snie.

Widzisz nikt nie potrzebuje m usb czy czytnika kart w telefonie bo nikt tego nie uzywa bynajmniej w stanach podpina pod itunesy kupuje wszystko z itunesow nie ma problemow. Jailbreakowany iphone zrobi wszytkie inne funkcje. Jesli android jest szybszy niz ios to tez pozdrawiam. Nigdy mi sie nie zawiesil. Bateria w 3gs trzymala mi 3 dni rano muzyka i w powrocie do domu muzyka.

Wystarczy zobaczyc ile sprzedaje sie IPhonow i ile samsungow i juz wiemy ktory telefon jest lepszy. I tak to jest z ta matematyka. ;)

Co mi jeszcze napiszesz ? Ze nie ladowarka iphonea jest do dupy. Galaxy to syf . Kup i 4 x galaxy w cenie iphone ja wole jedno a dobre i z klasa :)

Ikonki androida doprawiaja mnie o bol glowy a widgety np . google sa tak tanio zrobione i do dupy wygladaja ze szkoda slow . Zreszta kupilbys iphonea bys zmienil zdanie lecz mowi sie trudno . W polsce przereklamowali szajsungi a w reszcie swiata apple ehh ....

32325.png9244.gif

17229.gif38649.jpg

15039.gif12994o.gif

Mozesz Dac +

Opublikowano

@Elite Etnisa

Iphone 4 wydajniejszy od sgs? Galaxy S jest wydajniejszy niż ps2 (playstation 2), a procesory mają takie samo taktowanie (1 ghz), SUPER AMOLED, a nie jakiś gówniany LCD w ajfonie.

SGS ma rozdziałke 480x800 więc sprawdzaj info zanim coś napiszesz. Co do app na starsze iphone'y, napewno gry dedykowane i4 pójdą na starszych modelach kilkukrotnie gorszych bebechowo laugh.gif.

Jesteś fanboyem apple i z Tobą się nie wygra, ponieważ jesteś głupio zaślepiony w telefony, które nie dość, że są kurewsko drogie to niczym się nie różnią od 4krotnie tańszych i są kruche oraz nie działają w niskich temperaturach.

Jedyne w czym masz racje to appstore > android market.

@neilves

Wyjdź z avilla, chyba high enda nie miałeś w dłoni.

@Edit

Nie będę już spamował więc edytuje.

Ahh te polskie strony :D, dlatego ich nie czytam.

Ja za androidem też nie przepadam, bo jest go zwyczajnie za dużo. Jak napisałeś od grania są konsole, ale są maniacy co zmieniają telefony co pół roku na kolejnego high enda, bo ma dwa rdzenie, które napewno dadzą wieleeee.

Apple robi telefony z wysokiej jakości materiałów (jak HTC), a sgs jest z tandetnego plastiku, a np dla mnie jest to nie do pomyślenia i posiadam akutalnie wave s8500 z aluminium.

Opublikowano

@Elite Etnisa

Iphone 4 wydajniejszy od sgs? Galaxy S jest wydajniejszy niż ps2 (playstation 2), a procesory mają takie samo taktowanie (1 ghz), SUPER AMOLED, a nie jakiś gówniany LCD w ajfonie.

SGS ma rozdziałke 480x800 więc sprawdzaj info zanim coś napiszesz. Co do app na starsze iphone'y, napewno gry dedykowane i4 pójdą na starszych modelach kilkukrotnie gorszych bebechowo laugh.gif.

Jesteś fanboyem apple i z Tobą się nie wygra, ponieważ jesteś głupio zaślepiony w telefony, które nie dość, że są kurewsko drogie to niczym się nie różnią od 4krotnie tańszych i są kruche oraz nie działają w niskich temperaturach.

Jedyne w czym masz racje to appstore > android market.

Sprawdzalem rozdzielczosc galaxy przed chwila s i to jest bledne myslenie bo jest inne poczytaj detale bynajmniej ja takie znalazle. Do gier mam konsole a telefon do rozmow i zdjec. Ja jestem fanboyem apple poczytaj nasza rozmowe od poczatku ja nic nie mam przeciwko innym telefonom lecz pan Osama pierwszy zaatakowal i4 nazywajac go gownem to mu wytlumaczylem zeby wazyl sie ze slowami. Jesli on nie zrozumial i dalej powiedzial ze i4 to badziew to mu napisalem do samo do tylu. Jestem zaslepiony w iphonie lecz nie wchodze i nie komentuje innych telefonow podobnej klasy "gownem" bo nie jestem idiota lecz pan Moderator osama zmusił mnie .

Ostatni raz czytam polskie strony bo nie ma co , wyczytalem ze i4 ma 600 mhz a chyba jednak 1 ghz no trudno zmylili mnie polscy fachowcy . Ja koncze swoja dyskusje pozdrawiam fanow samsunga :)

A czy drogi czy tani mam kase moge go kupic nie robi to mi roznicy.

@ Edit :)

Chyba ostatni i masz racje , samsung jest zrobiony z takich plastikow i ogolnie nie lubie wykonczenia i android mi nigdy nie podszedl . Sam bym nie wydal pod 3000 zl na telefon ale od pierwszego 3g mam bardzo dobre oferty na nie takze malo co place. Widze ze myslisz zanim piszesz :)

Wkoncu ludzie beda biegac z telefonami 4 rdzeniowymi a beda rozmawiac tak jak z telefonu za 5 zl .......

A do gier mozna wziasc jeszcze PSP albo ten ich nowy telefon pod gry. Lecz nie powiem ze nie jest fajnie sie pobawic w gry na telefonie ale wcale nie korzystam z zadnych appow w moim telefonie.

@ Edit wogole to mi sie zachcialo blackberry z tych lepszych moze zamienie /sprzedam bo wg mnie blackberry sa nie do zajechania .

32325.png9244.gif

17229.gif38649.jpg

15039.gif12994o.gif

Mozesz Dac +

Opublikowano

@up

Kurwa, mówię że telefony do 600zł a nie za 1000zł... To że masz kase na taki telefon to mnie chuj obchodzi. Pisać oferty z linkami z allegro!

2mg3y3k.jpg

Opublikowano

@up

Kurwa, mówię że telefony do 600zł a nie za 1000zł... To że masz kase na taki telefon to mnie chuj obchodzi. Pisać oferty z linkami z allegro!

No sie wjebales / wjebalas w rozmowe bardzo niepotrzebnie bo ja rozmawiam z ludzmi a ty mi tu jaksi ref do mojego posta robisz ale zrobie Ci przysluge z twoim leniwym dupskiem. Idz do sklepu ery playa czy nie wiem co . Powiedz tak szukam telefonu do 600 zl pan ci da i sobie wlaczysz i poogladasz. Zadowolony /a ?

A najlepsze telefony w tej cenie to :

1. HTC Wildfire

2. Samsung Avilla

3. SE Xperia fajny dla kobiet.

4. Nokia C6

5. Nowa Omnia Lite

Linki sam znajdz . To jedyne telefony godne polecenia :)

Goraco pozdrawiam.

32325.png9244.gif

17229.gif38649.jpg

15039.gif12994o.gif

Mozesz Dac +

Opublikowano

32325.png9244.gif

17229.gif38649.jpg

15039.gif12994o.gif

Mozesz Dac +

Opublikowano

I znowu rozczaruje twoj fanboyowski mózg . Do 3g mozesz pobrac najnowszego softa bo sie duzo nie roznia. Tylko trzeba czekac dluzej . O niebo lepsze ehhh napisz pod jakim wzgledem bo soft samsunga doprawia mnie o szal. Szkoda ze nie umisz podac czystych argumentow .

No 960 x 640 na 3.5 cala czy tam 4 to dobre HD :) Przepraszam za blad .Caly appstore i itunes jebie na leb samsung storea . Procesor iphone jest gorszy chyba o 400 mhz a dwa razy wydajniejszy przy testach . A rozdzielczosc galaxy s I9000 to tylko 392 x 653 nie 480 x 800 i w wielu przypadkach wyskakuja piksele przy ogladaniu obrazkow co jest tragedia. Szkoda mi twojego jedno stronnego myslenia ale sa ludzie i parapety niektorym nie przegadasz zeby zrozumieli kilka spraw.

Ostatni iOS to 4.2 i jest na 3g , 3gs, 4g , ipada , ipod 2nd 3rd 4th gen. Moze nie znam sie tak jak ty bo pisze z glowy nie z google ale nie jestem zasranym fanboyem .

"Samsung to kupa zlomu i iphone o niebo lepszy " A masz :D Zszedlem do twojego poziomu kolego.

- nie mam problemu z anteną

- nie mam problemu z żyroskopem

- nie mam problemu żółtych zdjęć

- nie mam żadnych plam na wyświetlaczu

- nie mam problemu z działaniem czujnika zbliżenia

Nienawidze androida :)

Galaxy wyglada jak kupa zlomu. Te przyciski i wogole syf.

Multi touch lepszy chyba w twoim fanboyowskim snie.

Widzisz nikt nie potrzebuje m usb czy czytnika kart w telefonie bo nikt tego nie uzywa bynajmniej w stanach podpina pod itunesy kupuje wszystko z itunesow nie ma problemow. Jailbreakowany iphone zrobi wszytkie inne funkcje. Jesli android jest szybszy niz ios to tez pozdrawiam. Nigdy mi sie nie zawiesil. Bateria w 3gs trzymala mi 3 dni rano muzyka i w powrocie do domu muzyka.

Wystarczy zobaczyc ile sprzedaje sie IPhonow i ile samsungow i juz wiemy ktory telefon jest lepszy. I tak to jest z ta matematyka. ;)

Co mi jeszcze napiszesz ? Ze nie ladowarka iphonea jest do dupy. Galaxy to syf . Kup i 4 x galaxy w cenie iphone ja wole jedno a dobre i z klasa :)

Ikonki androida doprawiaja mnie o bol glowy a widgety np . google sa tak tanio zrobione i do dupy wygladaja ze szkoda slow . Zreszta kupilbys iphonea bys zmienil zdanie lecz mowi sie trudno . W polsce przereklamowali szajsungi a w reszcie swiata apple ehh ....

960x540 to nie jest hd, kurwa naucz się co to hd lub wypierdalaj stąd i nie 4 cale tylko 3.5

Android market 264,000 aplikacji, app store 300,000 aplikacji. Tylko, że android market ma koło 800% przyrost aplikacji a app market marne kilka procent, w najbliższym czasie, android market wyprzedzi app store.

800x480, matryca PenTile. Żadne 392x653. Pikseli żadnych nie widać, chyba że oglądasz ekran pod mikroskopem.

LOL, iphone 4 ma ten sam Samsungowy(tak, kupują go od samsunga) procesor, tylko, że z 2x wolniejszym układem graficznym. Więc, jeżeli coś jest wolniejsze to iphone 4, takie są fakty, a nie twoje głupie info z dupy.