Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Telefon Dotykowy

henazari1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich.

Zrezygnowałem z kupna Samsunga Monte. Jaki kupić telefon dotykowy za max. 600zł? Nie żadne XperiaX10 bo to 1000zł kosztuje :]

2mg3y3k.jpg

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dotykowy Hmmm.... żaden serrio bo to jest gówno szybko się jebią, ale jak już dotykowy to morzę jak nie samsung monte to delphi sam go miałem, ale zmieniłem

Albo wiem zajebisty telefon za ok. 400 zł Nokla n97 mini tak nokla, a nie nokia !!!

tez jest fajny tylko że to podróba noki. Wszystko to samo tylko nazwa inna :P

http://allegro.pl/nokla-n97-mini-wifi-tv-java-2-x-sim-biala-i1467945791.html

Opublikowano

Nie bierz Nokii N97. Wycofali ją z produkcji dlatego że szybko się psuje. Polecam Nokie C6, miałem styczność z tym modelem i bardzo mi się spodobał ;)

1358809676-U384748.png

Opublikowano

Nie bierz Nokii N97. Wycofali ją z produkcji dlatego że szybko się psuje. Polecam Nokie C6, miałem styczność z tym modelem i bardzo mi się spodobał ;)

Ja nie napisałem Nokia tylko Nokla czytaj uważnie

Opublikowano

Żadne nokie, symbian sux, jako "służbowy" mam telefon z symbianem, nie polecam. Co do telefonów, to każdy z Bada OS i Android będzie bardzo dobry, jak chcesz z qwerty- Samsung Wave 533, bądź Galaxy 551.

reklama

Opublikowano

Ja nie napisałem Nokia tylko Nokla czytaj uważnie

A weź pan idź w chuj z takim gównem, rozpierdoli się po jednym dniu używania i już nic z tym nie zrobi. Jak masz pisać, żeby nabić posty to lepiej nie pisz nic.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

http://allegro.pl/nowy-samsung-i5800-galaxy-3-hf-usb-2gb-krakow-i1456424678.html

Przyjemny, smartfonik z androidem w dobrej cenie.

Ja pierdole, nokla? Człowieku kumpel miał nokle i rozwaliła mu się w ręku...

Opublikowano

Zachęcam do kupna Nokii X6 ale nie wiem czy zmieścisz się w 600zł.

6504a07000005dd3.jpg

Jeżeli moja odpowiedź Ci pomogła to proszę daj mi +

Opublikowano

Ja ci polecam !

Samsung Galaxy i5800.

mój brat ma.

cudo normalnie ten telefon.

78520384107366447872.png

Mój brat, to mój Ziom, moje Ziomki jak rodzina. Zaraz po Matuli, o której nie zapominam. Kocham Cię Mamo, jeszcze wszystko się ułoży. Wnet kurwy pozdychają i to nam drzwi otworzy.

Legenda
Opublikowano

iPhone, HTC i Xperia, ludzie mówi że do 600zł, a nie po ponad 2 tysiące.

Weź sobie Nokie C6, dobry dotykowy, schludny telefonik, ma WiFi i wysuwaną klawiaturkę "qwerty".

Opublikowano

samsung avila

Wyjdź z tym że tak powiem gównem. Od tego wolę Monte...

@top

Co sądzicie o XperiaX10 Mini pro? Trochę mały wyświetlacz :( Myślę nad Samsung Galaxy I5800.

2mg3y3k.jpg

Opublikowano

x10 mini pro = 2.55"

i5800= 3.2 "

Mają tyle samo ramu i procesory bardzo zbliżone, lecz jeżeli chcesz mieć małe gówno, na którym przeglądanie internetu to katorga to bierz xperie, której jedynym plusem jest klawa qwerty, aczkolwiek telefon przez to łatwiej zniszczyć.

Galaxy 3 bije go na głowę i nie ma nad czym się tutaj zastanawiać ;).

Opublikowano

Też jestem za galaxy 3, do tego x10 mini pro ma zablokowany bootloader co znaczy, że nie ma żadnych modyfikacji na ten telefon. Natomiast na galaxy 3 jest ich masa.

RAsfepN.png
Opublikowano

Lepiej uzbieraj troche kasy i kup sobie iphona chociaz 3g(albo 3gs).Ma bardzo dobry,czuły dotyk i jest ogólnie zajebisy ale ma wade ze szybko sie psuje np jak ci spadnie.

1377774857-U369478.png

Opublikowano

Lepiej uzbieraj troche kasy i kup sobie iphona chociaz 3g(albo 3gs).Ma bardzo dobry,czuły dotyk i jest ogólnie zajebisy ale ma wade ze szybko sie psuje np jak ci spadnie.

Iphone 3g i 3gs mają chujowy wyświetlacz, słaby aparat i są grube. Do tego nie są już praktycznie wspierane przez appla i za ich cene można mieć dużo lepszy telefon.

Ogólnie iphon'y są chujowe.

RAsfepN.png
Opublikowano

@up

Masz rację. IPhone mi się nie podobają.. :)

Fajny ten Galaxy :P Chyba go kupię ;] Dobrze że nie zrobiłem błędu, kupując monte ;]

2mg3y3k.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...