Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wasze Nawyki !

PuleQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@izimetinek Jak chcesz sie popisać angielszczyzną to kurwa rób to dobrze albo wcale.

Po sraniu zawsze sie pod cieram, ot takie zboczenie zawodowe.

Opublikowano

Ale wy kurwa jesteście inteligentni. Też to pozostawie bez komenatarza -,-

Nie wiesz co powiedzieć, bo Cię zgasiliśmy to zabluzgałeś i odwróciłeś kota ogonem. Failures gonna fail.

@Top

Zapomniałem dodać, że jak czytam posty typu "Codziennie na MPC jak siem nie mylę whodzi 500 tysiency osub, zeby czytac tematy o Evonisie. Merkon zrub cos!" to spadam z krzesła i robię "rotfl'a" xD

Opublikowano

Ja mam taki straszny nawyk.

Jak się budzę to otwieram oczy.

A na poważnie to mam tak samo że lodówka>szafka :D

Kiedyś to były czasy. Teraz już nie ma czasów...

Opublikowano

@ps nie jestem dziewczyną. powiedz mi gdzie ja to napisałem kurwa? no własnie >.<

masz coś takiego w profilu

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!-Wklej to na swoja Sygnature

Wchodzę nago do kościoła krzycząc chwalmy Pana

Po czym rzucam na tace odbezpieczony granat. WSRH W CAŁEJ POLSCE. POZDRO DLA KUMATYCH

Opublikowano

@UP umiesz czytać temat Pogaduszki ,a co to oznacza to zobacz w słowniku ;)

@Topic Przykład z lodówką i np. Jak odpalam kompa to zawsze wywal jakies update z menedzera

Opublikowano

Wstaje rano to idę się odlać.

Jak wchodzę do kuchni to otwieram lodówkę.

Jak schodzę do sutereny to staję na wagę(nie wiem czemu ;p).

Natanek RLZ!

(W kolorze piekielnym)

Opublikowano

Ale wy kurwa jesteście inteligentni. Też to pozostawie bez komenatarza -,-

Fakt inteligencie, ta opcja jest nie dla zabawy ale ułatwienia w porozumiewaniu się, potraktowałeś to jak żart, więc zostałeś potraktowany w ten sam sposób : ).

Ja? Skręcam lolki z papierowych rzeczy które znajduję pod ręką, nie dla popisuwy, nie z nałogu a z przyzwyczajenia.

Opublikowano

Z lodówką mam to samo :D

Zawsze kiedy jestem po kąpieli to podczas wychodzenia trzepę nogami żeby woda spłynęła,

Jak mówią żebym poszedł się pouczyć to mówię, że już się uczyłem i zrobiłem lekcje itd.

jak mi się coś przypomni to dopiszę ;D

Opublikowano

codziennie w nocy kasuje historie i chowam papier do szuflady

Opublikowano

ja mam takie : gdy mi sie nudzi łaże po domu i wszędzie zaglądam , musze zjesć hociasz 1 jogurt co 4 dni bo je lubie ;);) ;) ;)

Opublikowano

Przychodzę ze szkoły włączam kompa siedzę do 18 robię lekcje wchodzę o 19 i dalej siedzę na kompie.

Jeśli pomogłem daj +

~Śmierć to nasze przeznaczenie~

Liczy się to co aktualnie masz.... czyli niewiele.

mc1997.png

Signature by GalactiX.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...