Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wasze Nawyki !

PuleQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

W tym temacie mozecie pisac o swoich nawykach.

Ja np zawsze kiedy jestem w kuchni otwieram lodowke nawet kiedy nie jestem glodny lub kiedy wiem ze i tak niema tam niczego co bym mial ochote zjesc.

Zawsze kiedy skoncze brac prysznic rekami jakby zrzucam resztki wody z ciala zanim sie wytre ; d

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Praktycznie zawsze kiedy idę do kibla to otwieram drzwi.

Kiedy chcę wiedzieć jaka jest godzina to patrzę na zegarek.

A natomiast kiedy chcę srać to sram i sikiam ....

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

Ja jak wchodzę do kuchni to obowiązkowo: szafka > lodówka > 2 lodówka > 2 szafka > "Mamo, jest coś do jedzenia?" xD xD xD

A tak poza tym jak przechodzę obok bloku to zawsze zerkam na jeden balkon... :rolleyes:

Opublikowano

To mój jeden nawyk od kilku lat.

Mama wchodzi do pokoju

M : Kacper masz coś zadane.?

J : Nie zadawali nic / tak ale nie mamy jutro tego przedmiotu i zrobię to pojutrze / tak już się nauczyłem i zrobiłem lekcje.

Legenda ;x

M - Mama

J - Ja

w83od2.jpg

Opublikowano

Jak mi się podoba jakaś dziewczyna to patrze jej głęboko w oczy ;). Chyba że moja jest w pobliżu to staram się uciekać (wzrokiem) xD

2006-2010

Opublikowano

Ja mam to samo z lodówką pierwsze co jak wchodzę do kuchni lodówka

muszę mieć obowiązkowo coś do picia przy sobie.

A jak koty śpią na łóżku muszę je wytulić bo nie wytrzymuje xD

1313798626-U268549.gif

Sam na 32 w zombie bez użycia maszyny z napojem reanimacji

Opublikowano

Jak wchodzę na MPC do pogaduszek zawsze kładę jedną rękę na czoło, a w wyjątkowych sytuacjach nawet 2 bo 3 nie mam ;).

card.png

Opublikowano

jak wchodzę na mpc i wchodzę na moje konto to zawsze piszę " Nie masz uprawnień do przeglądania tego forum " więc zakładam nowe.

Opublikowano

Jak mi się podoba jakaś dziewczyna to patrze jej głęboko w oczy ;). Chyba że moja jest w pobliżu to staram się uciekać (wzrokiem) xD

Mam to samo + Tak jak autor otwieram lodówkę + nie mogę żyć bez zabawy na plikach serwerowych oraz nowości o.O + MPC

Your superman is here, bitch!

Opublikowano

Witam.

W tym temacie mozecie pisac o swoich nawykach.

Ja np zawsze kiedy jestem w kuchni otwieram lodowke nawet kiedy nie jestem glodny lub kiedy wiem ze i tak niema tam niczego co bym mial ochote zjesc.

Zawsze kiedy skoncze brac prysznic rekami jakby zrzucam resztki wody z ciala zanim sie wytre ; d

Ja to samo robie probuje sie odzwycaic ale nie moge ; <

78520384107366447872.png

Mój brat, to mój Ziom, moje Ziomki jak rodzina. Zaraz po Matuli, o której nie zapominam. Kocham Cię Mamo, jeszcze wszystko się ułoży. Wnet kurwy pozdychają i to nam drzwi otworzy.

Opublikowano

@sebos2 nie spamuj.. -.-

Mam to samo + jak wyjdę na dwór obojętnie, zadzwonić czy np zobaczyć jaka pogoda tylko na schody muszę ręce umyć ;)

Nie boję się wyrazić własnego zdania. Nikt i nic jego nie zmieni.

Opublikowano

Wchodze na mpcforum i zawsze :

Metin2>Prywatne serwery>Cheaty,Boty,bugi...

CallOfDuty>CodBO>CodMW2

Pogaduszki>Pierwszy lepszy temat xD

1313798626-U268549.gif

Sam na 32 w zombie bez użycia maszyny z napojem reanimacji

Opublikowano

@UP lesbijka?

Najmniej cię to powinno obchodzic. hejters gona hejt.

@ps nie jestem dziewczyną. powiedz mi gdzie ja to napisałem kurwa? no własnie >.<

a wykurwiaj.

Opublikowano
@ps nie jestem dziewczyną. powiedz mi gdzie ja to napisałem kurwa? no własnie >.<

Spójrz w swój profil i płeć matole

japierdole.jpg

Nie boję się wyrazić własnego zdania. Nikt i nic jego nie zmieni.

Opublikowano

Najmniej cię to powinno obchodzic. hejters gona hejt.

1298463970-U179158.png

Pozostawię to bez komentarza.

@Top

Jak wchodzę do kuchni to zawsze oblatuję szafki w poszukiwaniu jakichś delicji, ptasich mleczek etc.

No i oczywiście zawsze jak wchodzę do pogaduszek to strzelam ok. 10 facepalm'ów najczęściej z powodu Matq'a (muj buk <3)

Opublikowano

1298463970-U179158.png

Pozostawię to bez komentarza.

@Top

Jak wchodzę do kuchni to zawsze oblatuję szafki w poszukiwaniu jakichś delicji, ptasich mleczek etc.

No i oczywiście zawsze jak wchodzę do pogaduszek to strzelam ok. 10 facepalm'ów najczęściej z powodu Matq'a (muj buk <3)

Ale wy kurwa jesteście inteligentni. Też to pozostawie bez komenatarza -,-

a wykurwiaj.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...