Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc]Co I Jak ? Zaczynam ... ;(

sonniak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Napewno każdy z Was kiedyś zaczynał gre w COD'a 6. Ja niedawno go dostałem i chciałbym Was zaptać, co i jak ? Jak dobrze zbudować postać, jaka broń najlepsza? Zapasowa ? Jak zbudować dobrze postać? Zupełnie nic nie wiem o tworzeniu psotaci, aktualnie mam 17 lv, proszę Was o pomoc, za każdą pomocną odpowiedź nagracam + bądź -

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Nie ma najlepszej broni. Przetestuj wszystkie, i wybierz taką, jaka najbardziej Ci pasuje. Dobierz też takie perki, z jakimi również Ci się dobrze gra. Wszystko zależy od Ciebie. ;)

survarium_user_bar_en.jpg
Opublikowano

Nie ma najlepszej broni. Przetestuj wszystkie, i wybierz taką, jaka najbardziej Ci pasuje. Dobierz też takie perki, z jakimi również Ci się dobrze gra. Wszystko zależy od Ciebie. ;)

i ten gosc powiedział Ci najleprza prawde bron zalezy od Ciebie jaka dobrze strzelasz to to grasz

Opublikowano

Nie ma takiego czegoś jak najlepsza droga rozwoju, jak będziesz grał wiele razy tą samą bronią to nauczysz się nią grać logiczne xD

Na początek weź sobie UMP45 i z nią biegaj, zapasową spas12, weź kieszonkowca, zimnokrwistego i ninje a wcześniej komandosa

Opublikowano

Jest dużo tutów, poczytaj... Ja na początek proponuje ci najpierw:

1. Famas
  2. UMP
  3. RPD
  4. Barret

Potem

1. Tar lub SCAR
  2. ...
  3. AUG HBAR
  4. ...

Potem to już sam zdecydujesz...

Co do twojego pytania to już się nie opłaca kupować no chyba że dla sp (chyba że nie kupowałeś). W moim przypadku było troche inaczej (2 ms od premiery), przegrałem w mp ~120h a w sp ~60h xD, za to Black Ops gram tylko w mp. Sp mam grane 1 minutę xD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...