Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Opis] Wszystkie atuty.

Klaskaj

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

chciałbym przedstawić wam atuty z gry Call Of Duty : Modern Warfare 2 - Multiplayer

są trzy sloty atutów + jedna seria zgonów , z każdego slotu wybieramy tylko 1 atut .

1 Slot :

maraton.pngMaraton

Niewyczerpany sprint + PRO szybsze wspinanie się na przeszkody

Aby otrzymać wersję PRO należy przebiec 26 mil używając tego atutu + bonus 5000 doświadczenia za wykonanie zadania

kieszonkowiec.pngKieszonkowiec

Szybsze przeładowywanie + PRO szybsze celowanie

Aby otrzymać wersję PRO należy zabić 160 osób używając atutu + bonus 5000 doświadczenia za wykonanie zadania

gadet.pngGadżet

2 dodatki do broni głównej + PRO 2 dodatki do broni zapasowej

Aby otrzymać wersję PRO należy zabić 200 osób używając atutu + bonus 5000 doświadczenia za wykonanie zadania

padlinoerca.pngPadlinożerca

Uzupełnienie zapasów od martwego przeciwnika + PRO dodatkowe magazynki

Aby otrzymać wersję PRO należy zebrać 100 paczek od martwych przeciwników używając atutu + bonus 5000 doświadczenia za wykonanie zadania

1osobowaarmia.png1-Osobowa armia

Zmiana klasy w dowolnym momencie + PRO szybsza zmiana klasy

Aby otrzymać wersję PRO należy zabić 120 osób używając atutu + bonus 5000 doświadczenia za wykonanie zadania

Slot 2 :

mocobalajca.pngMoc obalająca

Większe zadawane obrażenia + PRO zwiększone obrażenia zadawane pojazdom

Aby otrzymać wersję PRO należy zabić 250 osób używając atutu + bonus 5000 doświadczenia za wykonanie zadania

wagalekka.pngWaga lekka

Szybsze poruszanie + PRO szybsze celowanie po biegu

Aby otrzymać wersję PRO należy przebiec 30 mil używając atutu + bonus 5000 doświadczenia za wykonanie zadania

bezkompromisowy.pngBezkompromisowy

Zmiejszenie wymaganej serii ofiar o 1 + PRO zmniejszenie wymaganej serii zgonów o 1

Aby otrzymać wersję PRO należy zdobyć 40 serii ofiar używając atutu + bonus 5000 doświadczenia za wykonanie zadania

zimnokrwisty.pngZimnokrwisty

Niewidzialny dla BSP , celowników termowizyjnych oraz wsparcia powietrznego nieprzyjaciela + PRO po najechaniu celownikiem na twoją postać nie pokazuje nicku

Aby otrzymać wersję PRO należy zniszczyć 40 nagród serii ofiar nieprzyjaciela używając atutu + bonus 5000 doświadczenia za wykonanie zadania

bliskiezagroenie.pngBliskie zagrożenie

Zwiększona siła broni wybuchowej + PRO zwiększona siła wsparcia powietrznego

Aby otrzymać wersję PRO należy zabić 100 wrogów z materiałów wybuchowych używając atutu + bonus 5000 doświadczenia za wykonanie zadania

Slot 3 :

komadnos.pngKomandos

Zwiększony zasięg walki wręcz + PRO bez obrażeń upadków z wysokości

Aby otrzymać wersję PRO należy zabić 20 osób walką wręcz używając atutu + bonus doświadczenia za wykonanie zadania

pewnecelowanie.pngPewne celowanie

Zwiększona celność strzałów w biodra + PRO dłuższe wstrzymywanie oddechu

Aby otrzymać wersję PRO należy zabić 80 osób strzałem z biodra używając atutu + bonus 5000 doświadczenia za wykonanie zadania

zakcenia.pngZakłócenia

Zakłócenia radaru wroga w pobliżu twojej pozycji + PRO opóźnianie wybuchu min clymore nieprzyjaciela

Aby otrzymać wersję PRO należy zabić 50 osób z bliska używając atutu + bonus 5000 doświadczenia za wykonanie zadania

raportsytuacyjny.pngRaport sytuacyjny

Wykrywanie min clymore , C4 oraz desantów taktycznych nieprzyjaciela + PRO głośniejsze kroki przeciwników

Aby otrzymać wersję PRO należy zniszczyć 120 użedzeń wroga używając atutu + bonus 5000 doświadczenia za wykonanie zadania

ostatnipistolet.pngOstatni pistolet

Szybkie wyjęcie pistoletu przed śmiercią + PRO możliwość użycia ekwipunku

Aby otrzymać wersję PRO należy zabić 20 osób podczas trwania atutu + bonus 5000 doświadczenia za wykonanie zadania

ninjax.pngNinja

Niewykrywalny dla czujników pulsu + PRO nie słychać twoich kroków

Aby otrzymać wersję PRO należy zabić 50 osób z bliska używając atutu + bonus 5000 doświadczenia za wykonanie zadania

Opublikowano

I szybsze celowanie i szybsza zmiana broni.

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

Ładna kopia :) Brawo .

Wejdzie na www.modernwar.pl i sprawdzicie kropka w kropke ;f

Wogóle wszysko kopiujecie jak widze ;f

wszedłem , i ? nie zauważyłem nic podobnego do treści mojego topicu : > wszystko pisałem sam ;) zdjęcia znalazłem na image shack

Opublikowano

Mi tam sie podoba, plusa ode mnie masz ;) Mógłbyś ewentualnie dopisać, które perki polecasz do jakich broni, aczkolwiek to każdy ma własny gust i wybór. Ale dla początkujących może się przydać. No, ale to zależy od Ciebie, ja nic nie wymagam ;)

Btw. nie każdy wie o modernwar.pl, a wie o MPC, więc przyda się takie coś.

zelka91.png
Opublikowano

Mi tam sie podoba, plusa ode mnie masz ;) Mógłbyś ewentualnie dopisać, które perki polecasz do jakich broni, aczkolwiek to każdy ma własny gust i wybór. Ale dla początkujących może się przydać. No, ale to zależy od Ciebie, ja nic nie wymagam ;)

Btw. nie każdy wie o modernwar.pl, a wie o MPC, więc przyda się takie coś.

dobrze ;)

gdy znajdę troszkę wolnego czasu uzupełnię to :D

dziękuję za pomysł

Opublikowano

nie czepiajcie się tego kieszonkostwa troche kolega nie tak napisał, bo Pro daje szybszy ADS czyli odciągnięcie do policzka, ale jest to prawie jednoznaczne z celowaniem xD

Opublikowano

hehe.... np. ja nie wiedziałem oxxxxxx

Poradnik ładny i przejrzysty a do tego własnoręcznie napisany, masz + odemnie wink.gif

//Zakaz umieszczanie reflinków w sygnie

SsKoRpIoN

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Spis Bardzo dobrze sporzadzony, A nawet jak by skopiowal wszystko ze stronki modera to co?? ; o Cieszcie sie ze ktos to wrzucil :) Leci + dla Ciebie kolego ;P

2w3xmwh.gif

­

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Mi się podoba leci + :)

Z czasem każdy pozna atuty , ale dla początkujących co nie mają PL

APB :

Nick: rOckHe4d

Clan : MPC Demons

Serwer : Patriot EU2

Enforcer :)

Daj minus-

Opublikowano

Jak nie ma PL to i tak mało zrozumie, chyba że zna trochę angielskiego:

Maraton - Marathon
Kieszonkowiec - Sleight of Hand
Gadżet - Bling
Padlinożerca - Scavenger
1-Osobowa armia - One Man Army
Moc obalająca - Stopping Power
Waga lekka - Lightweight
Bezkompromisowy - Hardline
Zimnokrwisty - Cold-Blooded
Bliskie zagrożenie - Danger Close
Komandos - Commando
Pewne celowanie - Steady Aim
Zakłócenia - Scrambler
Raport sytuacyjny - SitRep
Ostatni pistolet - Last Stand
Ninja - Ninja 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam

chciałbym przedstawić wam atuty z gry Call Of Duty : Modern Warfare 2 - Multiplayer

są trzy sloty atutów + jedna seria zgonów , z każdego slotu wybieramy tylko 1 atut .

1 Slot :

maraton.pngMaraton

Niewyczerpany sprint + PRO szybsze wspinanie się na przeszkody

Aby otrzymać wersję PRO należy przebiec 26 mil używając tego atutu + bonus 5000 doświadczenia za wykonanie zadania

kieszonkowiec.pngKieszonkowiec

Szybsze przeładowywanie + PRO szybsze celowanie

Aby otrzymać wersję PRO należy zabić 160 osób używając atutu + bonus 5000 doświadczenia za wykonanie zadania

gadet.pngGadżet

2 dodatki do broni głównej + PRO 2 dodatki do broni zapasowej

Aby otrzymać wersję PRO należy zabić 200 osób używając atutu + bonus 5000 doświadczenia za wykonanie zadania

padlinoerca.pngPadlinożerca

Uzupełnienie zapasów od martwego przeciwnika + PRO dodatkowe magazynki

Aby otrzymać wersję PRO należy zebrać 100 paczek od martwych przeciwników używając atutu + bonus 5000 doświadczenia za wykonanie zadania

1osobowaarmia.png1-Osobowa armia

Zmiana klasy w dowolnym momencie + PRO szybsza zmiana klasy

Aby otrzymać wersję PRO należy zabić 120 osób używając atutu + bonus 5000 doświadczenia za wykonanie zadania

Slot 2 :

mocobalajca.pngMoc obalająca

Większe zadawane obrażenia + PRO zwiększone obrażenia zadawane pojazdom

Aby otrzymać wersję PRO należy zabić 250 osób używając atutu + bonus 5000 doświadczenia za wykonanie zadania

wagalekka.pngWaga lekka

Szybsze poruszanie + PRO szybsze celowanie po biegu

Aby otrzymać wersję PRO należy przebiec 30 mil używając atutu + bonus 5000 doświadczenia za wykonanie zadania

bezkompromisowy.pngBezkompromisowy

Zmiejszenie wymaganej serii ofiar o 1 + PRO zmniejszenie wymaganej serii zgonów o 1

Aby otrzymać wersję PRO należy zdobyć 40 serii ofiar używając atutu + bonus 5000 doświadczenia za wykonanie zadania

zimnokrwisty.pngZimnokrwisty

Niewidzialny dla BSP , celowników termowizyjnych oraz wsparcia powietrznego nieprzyjaciela + PRO po najechaniu celownikiem na twoją postać nie pokazuje nicku

Aby otrzymać wersję PRO należy zniszczyć 40 nagród serii ofiar nieprzyjaciela używając atutu + bonus 5000 doświadczenia za wykonanie zadania

bliskiezagroenie.pngBliskie zagrożenie

Zwiększona siła broni wybuchowej + PRO zwiększona siła wsparcia powietrznego

Aby otrzymać wersję PRO należy zabić 100 wrogów z materiałów wybuchowych używając atutu + bonus 5000 doświadczenia za wykonanie zadania

Slot 3 :

komadnos.pngKomandos

Zwiększony zasięg walki wręcz + PRO bez obrażeń upadków z wysokości

Aby otrzymać wersję PRO należy zabić 20 osób walką wręcz używając atutu + bonus doświadczenia za wykonanie zadania

pewnecelowanie.pngPewne celowanie

Zwiększona celność strzałów w biodra + PRO dłuższe wstrzymywanie oddechu

Aby otrzymać wersję PRO należy zabić 80 osób strzałem z biodra używając atutu + bonus 5000 doświadczenia za wykonanie zadania

zakcenia.pngZakłócenia

Zakłócenia radaru wroga w pobliżu twojej pozycji + PRO opóźnianie wybuchu min clymore nieprzyjaciela

raportsytuacyjny.pngRaport sytuacyjny

Wykrywanie min clymore , C4 oraz desantów taktycznych nieprzyjaciela + PRO głośniejsze kroki przeciwników

Aby otrzymać wersję PRO należy zniszczyć 120 użedzeń wroga używając atutu + bonus 5000 doświadczenia za wykonanie zadania

ostatnipistolet.pngOstatni pistolet

Szybkie wyjęcie pistoletu przed śmiercią + PRO możliwość użycia ekwipunku

Aby otrzymać wersję PRO należy zabić 20 osób podczas trwania atutu + bonus 5000 doświadczenia za wykonanie zadania

ninjax.pngNinja

Niewykrywalny dla czujników pulsu + PRO nie słychać twoich kroków

TO wszystko jest wziete z modernwar.pl i sam to tworzylem. Prosze o skasowanie tego i ukaranie uzytkownika przeciez mogles napisac na forum czy mozesz skopiowac ;) Jesli chcesz zeby ci udowdnic ze to ja na dole jest napisane Opracowal John pisz na pw do niego i ci zaraz moge odpowiedziec.

sygnn.png
  • 2 tygodnie później...
  • 5 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...