Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najlepszy nieoficjalny klan.Polish FBi

ISLANDIA18

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Zapraszam na logowanie do nieoficjalnego klanu Polish FBI.Klan jest bardzo przyjazny.Tu nie przyjmujemy HAKERÓW bo my też ich nie lubimy.W przyszłości jak kupie sobie premke GOLD to zrobię oficjalny klan.Ja mam osobiście narazie 13 lvl i ratio 1.24 podnosi się .Klan jest nowy ma dopiero 1 miesiąc ale myślimy że z graczami WarRocka klan się polepszy.

Bardzo zachęcamy do logowanie się na naszej stronie: Klik

Więcej info na nasze jstronie.

Nie Czituje bo czitowanie jest nudne.

Opublikowano

Tak reklamuje moja stronke by grać uczciwie z innymi graczami w warrocka i by mieć więcej osób na mojej stronce

By nie grali sami tylko z nami z innymi klanami i nawet my przyjmujemy od 1 lvl jak jest dobre ratio powyrzej 0.20

Nie Czituje bo czitowanie jest nudne.

Opublikowano
Tak reklamuje moja stronke by grać uczciwie z innymi graczami w warrocka i by mieć więcej osób na mojej stronce

By nie grali sami tylko z nami z innymi klanami i nawet my przyjmujemy od 1 lvl jak jest dobre ratio powyrzej 0.20

"powyrzej". Naucz się polskiego, k?

Pierwszy raz mi ktoś mówi, że ratio 0.20 jest dobre. O_o

To jest forum o hackach, więc nie szukaj tu graczy do klanu.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

• Dodaj nową pozycję...