Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwum][Zlecenie] Znaczek 32X32

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam sprawe. Więc gdyby ktoś miał troche czasu i chęci potrzebowałbym znaczek 32x32 z jakoś ładnie wykonanym napisem : Why So Serious. Najlepiej w kolorze czerwonym lub jakimś innym (byle nie niebieskim). Lub zamiast napisu z Jokerem z Mrocznego Rycerza, lub połączone jak da sie zrobić żeby było wyraźne. A jak ktoś ma już naprawde dużo wolnego czasu to może zrobiłby napis bez tła, to sie chyba w gimpie robi i zapisuje w formacie Targa. Będe baardzo wdzięczny ;) Dam plusa czy minusa jak kto woli :P

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Napis bez tła? Raany... toż to jest dla 1-3 podstawówki nie kłopot ;) I nie .tga, tzn. nie tylko.

...Ale jaki ten napis? I on ma być bez tła, tzn ten obrazek 32x32 jako TEN napis BEZ TŁA? Bo nie rozumiem :P

Co do Jokera... proszę:

32x32joker.png

A co do napisu - na tak małym obrazie nic ciekawego nie da rady zrobić. Co najwyżej jakiś sktót, jak MT2 ;) :rolleyes:

Opublikowano

Dzięki, właśnie o takie coś mi chodziło.

A jeśli chodzi o napis to chodziło mi żeby był sam napis bez tła i też 32x32. Ale to chyba będzie zbyt niewyraźne..

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...